De Top 10 van de mooiste creaties van onze Sterrenchef deze week.
Deze week meesterwerkjes van onder meer chef-kok Chris Naylor (Vermeer*) met een schilderachtige creatie met rode biet en de fraaie Hamachi Noordzee krab van chefkok Marcel van Lier (Latour*).
Rode biet – Chris Naylor – restaurant Vermeer* Amsterdam
Verder in onze top-10 de chef-kok’s Remco Kuijpers (Fitzgerald *), Wilco Berends (De Nederlanden*), Dennis van den Beld (Het Roode Koper*), Joris Bijdendijk (RIJKS *), Dennis Kuipers (Vinkeles*) en Michel van der Kroft (’t Nonnetje**). Op nummer twee deze week de ‘One Love’ van chefkok Edwin Soumang (ONE*) en op nummer één de mooie Crème Chiboust van chefkok Dennis Middeldorp (Sense*).
Kijk & geniet!
De wekelijkse Top 10 wordt samengesteld op basis van gerechten die onze Sterrenchef’s op Instagram, Facebook, en Twitter hebben gepost. De originaliteit, creativiteit, de ‘Art of Plating’ en de reacties hierop van bezoekers aan de hierboven genoemde social media kanalen bepalen de uiteindelijke samenstelling.
Het STRRN Magazine is uit!