Topchefs in nieuw seizoen Snackmasters
03 januari 2022 

Topchefs in nieuw seizoen Snackmasters

Mario Ridder, Juliën van Loo, Onno Kokmeijer, Schilo van Coevorden, Jeroen en Marleen Brouwer, Levi Bunt en Mike Tsang, Michiel van der Eerde en Jonathan Zandbergen strijden in het tweede seizoen van Snackmasters om de felbegeerde titel Snackmaster 2022.

In het tweede seizoen van Snackmasters nemen sterrenchefs het wekelijks tegen elkaar op om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. 

In het programma draait het allemaal om hartige en zoete snacks waarvan we allemaal weten hoe ze smaken, maar nog niet weten hoe deze snacks precies worden gemaakt. De chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en onder flinke tijdsdruk het geheim van de snack te kraken. De chef waarvan zijn/haar snack het dichts bij het origineel zit, gaat door naar de volgende ronde. Wie doorgaat en wie afvalt wordt bepaald door de jury die bestaat uit de makers van de originele snack en Miljuschka. De uiteindelijke winnaar mag zich Snackmaster 2022 noemen.

Ron Blaauw was de winnaar van Snackmaster 2021. Hij maakte beter een borrelnootje na dan zijn laatst overgebleven concurrent Dennis Huwaë.

UItzending Snackmasters
5 januari 2022 20:30 uur
RTL 4

STRRN Magazine

Reactie plaatsen