Culinaire babyvoeding op sterrenniveau
21 januari 2022 

Culinaire babyvoeding op sterrenniveau

Sterrenchefs Jonnie Boer en Sidney Schutte ontwikkelden in samenwerking met Babe speciale smaken babyvoeding.

Het babyvoeding merk Babe staat bekend om gezonde en culinaire babyvoeding en voegt met deze samenwerking twee bijzondere culinaire smaken toe aan haar collectie.

Jonnie Boer (De Librije***) heeft een fris gerechtje ontwikkeld van een combinatie van pompoen, mango en kiwi aangevuld met vezelrijke havermout en banaan. Dit gerecht is goed te gebruiken als ontbijt of tussendoortje. Sidney Schutte (Spectrum**), zelf vader van 2 jonge kinderen heeft een dinner/lunch gerecht gecreëerd. Een gerechtje met rode biet, frisse appel, kokosmelk, verse kruiden en specerijen. Beide smaken zijn samen met chef Jasmine van Babefoods ontwikkeld voor de Babe collectie van smaken voor de consumenten van 8 maanden tot 99 jaar.

Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en worden bij de beste leveranciers gehaald. Jonnie Boer: ‘Ik vind het belangrijk dat kinderen de beste kwaliteit voeding krijgen. Als het ook nog eens heerlijk smaakt kunnen ouders met hun kinderen direct een gezonde levensstijl ontwikkelen’. Beide chefs vinden dat door gevarieerd te eten de baby kan wennen aan verschillende smaken zodat ze deze gaan waarderen.

Bron: Babe/@FoodClicks


                  STRRN Magazine, alles over de culinaire top van Nederland

 

 

Reactie plaatsen