Compleet vernieuwde website SVH Meestertitels
03 december 2021 

Compleet vernieuwde website SVH Meestertitels

Compleet vernieuwde website SVH Meestertitels.

Het nieuwe design van de website heeft als doel om de volgende generatie SVH Meesters nog meer aan te spreken, zodat ook de jonge garde blijft streven naar de hoogste graad van vakbekwaamheid in de horeca: de SVH Meestertitel.

SVH Meesters behoren tot de top van de Nederlandse horeca en de SVH Meestertitels zijn hiervan een keurmerk, een begrip dat niet meer is weg te denken uit de branche. Om de continuïteit van de SVH Meestertitels te waarborgen is daarom gekozen voor een design dat eer doet aan deze boegbeelden. Benieuwd geworden? Bezoek dan snel www.svhmeestertitels.nl en laat je meesterlijk verrassen! 

Look and feel
Het design heeft nu een meer eigentijdse look and feel met een luxueuze uitstraling. Dit sluit perfect aan op de status van de SVH Meestertitels, als hoogste graad van vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca. Met het behalen van hun titel vertegenwoordigen SVH Meesters niet alleen hun passie voor de branche, maar erkennen hun ambacht hiermee ook als een gerespecteerd vak, waarin je als professional voor het hoogst haalbare kunt gaan. “Met deze trendy look and feel willen we de nieuwe generatie SVH Meesters nog meer aansporen om voor het hoogst haalbare te gaan en willen we een positieve bijdrage leveren aan het imago van de SVH Meestertitels. Hierdoor blijft de kwaliteit van ons keurmerk behouden en de continuïteit gewaarborgd”, aldus Ricardo Eshuis, directeur van SVH.

Registers
De registers van SVH Meesters én SVH Gezel Meesters bieden een compleet en actueel overzicht van alle personen die een SVH (Gezel) Meestertitel hebben behaald. Van de eerste SVH Meesterkok in 1980 tot aan de eerste SVH Meesterhorecaondernemer in 2017 en de nieuwste lichting SVH Gezel Meesterkoks van dit jaar. De route Leerling-Gezel-Meester is rond 2018 opgezet om de kloof te dichten tussen het mbo en de SVH Meestertitel. De Gezel titel is hiermee een opstap naar de uiteindelijke Meestertitel. Deze jonge generatie, die voldoet aan de eisen voor SVH Gezel Meester en daarmee de titel met recht heeft behaald, is nu in een apart register op de site te vinden. 

SVH Meesterkaart 
De SVH Meesterkaart is een interactieve landkaart waarop alle SVH Meesters te vinden zijn die werkzaam zijn in de horeca of het horeca-onderwijs. Of je nu wilt dineren bij een SVH Meesterkok, het beste ijs wilt proeven bij een SVH Meesterijsbereider of tot op je wenken bediend wilt worden door een SVH Meestergastheer/-vrouw, je vindt ze gemakkelijk en snel via de SVH Meesterkaart. Naast de zes Meestertitels die door SVH worden beheerd zijn ook de titels van Meester Boulanger en Meester Patissier in de kaart opgenomen, vanuit een gezamenlijk belang om deze Meestertitels verder te borgen en nog bekender te maken. Hierdoor worden boegbeelden voor het vakgebied gecreëerd. Niet alleen voor de horeca, maar ook voor de wereld van brood en banket. De interactieve landkaart reikt zelfs tot ver over de landsgrenzen en lokaliseert hierdoor ook SVH Meesters die werkzaam zijn in het buitenland, voor iedereen die op zoek is naar een internationale horecabelevenis op topniveau.

SVH Meestertitels 
In opdracht van de Nederlandse horeca beheert SVH sinds 1980 de SVH Meestertitels en de titels voor SVH Gezel Meester. Nederland telt op dit moment 297 SVH Meesters, verdeeld over de zes SVH Meestertitels: SVH Meesterkok, SVH Meestergastheer/-vrouw, SVH Meesterijsbereider, SVH Meesterschenker, SVH Wijnmeester en SVH Meesterhorecaondernemer. Er zijn zeven Meester Boulangers en drie Meester Patissiers. Aan het behalen van de Meestertitel gaat een serieus traject vooraf, met de Meesterproef als ultieme test. Alle SVH Meestertitels zijn merkenrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van SVH worden gevoerd. SVH Meesters leveren een grote bijdrage aan het imago van het vak. Ze zijn boegbeelden en inspireren anderen om voor een carrière in de horeca te kiezen of om ook op te gaan voor de Meesterproef. Hiermee dragen ze bij aan het kerndoel van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca): het vergroten van de vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca.

Lees ook: SVH en Sterrenrestaurants Media bundelen krachten  

Vers van de pers!

STRRN Magazine

Reactie plaatsen