Lancering Michelinsterren België & Luxemburg 2022 uitgesteld naar 23 mei.
13 januari 2022 

Lancering Michelinsterren België & Luxemburg 2022 uitgesteld naar 23 mei.

De nieuwe Michelin sterren voor België en Luxemburg worden op maandag 23 mei voorgesteld in het Théâtre Royal van Bergen.
Omwille van de huidige gezondheidscrisis heeft Michelin besloten de MICHELIN Star Revelation 2022 voor België en Luxemburg, die oorspronkelijk gepland was op 21 februari, uit te stellen met drie maanden naar 23 mei.


23 mei 2022: Bekijk hier de volledige uitslag

Fysieke bijeenkomsten zijn onmogelijk gemaakt door de strikte gezondheidsvoorschriften waaraan landen moeten voldoen. Door de

MICHELIN Star Revelation Belux 2022 met drie maanden uit te stellen, wil de Michelingids er alles aan doen om collega’s uit het vak samen te brengen voor een gezellige en hartelijke huldiging van de nieuwe Michelinsterren.

‘Het afgelopen jaar was een uiterst moeilijk jaar voor de restaurantsector in de hele wereld. Ondanks de uitdagingen waarmee de professionals nog steeds worden geconfronteerd, waren onze teams onder de indruk van de inzet, de toewijding en de creativiteit van de chefs en hun teams, terwijl ze continu gastronomische hoogstandjes bleven leveren,’ aldus Gwendal Poullennec, Internationaal Directeur van de Michelingids.

Nederlandse sterren
De bekendmaking van de Nederlandse sterren blijft voorlopig gepland staan op 28 maart in Amsterdam. Zowel de Nederlandse als de Belgische Michelingids verschijnen niet meer op papier. Om fijnproevers de meest recente en actuele aanbevelingen te kunnen geven, zullen de 2022 edities van de gidsen uitsluitend online beschikbaar zijn. De selectie kan zowel op de website 
guide.michelin.com geraadpleegd worden als op de nieuwe app van de Michelingids die gratis te downloaden is op iOs en Android.

Lees binnenkort ons interview met hoofdinspecteur Werner Loens in de februari editie van STRRN Magazine!


STRRN Magazine 

Reactie plaatsen