Topchefs koken op Haagse Wereld Hapjes tijdens Pinksteren
13 mei 2023 

Topchefs koken op Haagse Wereld Hapjes tijdens Pinksteren

Op zondag 28 mei en maandag 29 mei wordt een speciaal Pop-Up tweesterrenrestaurant geplaatst op het culinaire festival Haagse Wereld Hapjes.

De Haagse en met een Michelinster bekroonde topchef Ronald van Roon van restaurant Calla’s* kookt op 1e Pinksterdag samen met de eveneens met een Michelinster bekroonde Rijswijkse chef Erik Tas van restaurant ’t Ganzennest*. Hetzelfde doet Ronald op 2Pinksterdag samen met topchef Paul Kappé van restaurant Monarh* uit Tilburg. 

All-inclusive 6 gangen diner
Op beide dagen verzorgen de chefs een all-inclusive 6 gangen diner voor € 150,00 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt 3 bijpassende wijnen, fris en bier. 


Kaarten 
Kaarten voor deze geweldige diners zijn te boeken op: Haagse Wereld Hapjes 
Over Haagse Wereld Hapjes
Van 26 mei tot en met 29 mei staat Haagse Wereld Hapjes weer klaar om Den Haag te trakteren op een paar feestelijke en gastronomische dagen. Jouw Pinksterweekend staat in het teken van lekker eten, drinken, muziek, entertainment en vooral gezelligheid! De Haagse restaurants komen bij elkaar op het Lange Voorhout die allen een eigen specifieke keuken vertegenwoordigen. Live muziek en entertainment maken je bezoek meer dan compleet!

Reactie plaatsen