Beer & Food Battle met Kameraod Brouwers tijdens horecavakbeurs BBB 2024
26 april 2024 

Beer & Food Battle met Kameraod Brouwers tijdens horecavakbeurs BBB 2024

In restaurants wordt steeds vaker gevraagd naar alternatieven voor wijn als begeleiding van een gerecht. Het blijkt dat speciaalbieren dan vaak mooie combinaties opleveren, waarbij de gast verrast wordt met nieuwe, elkaar versterkende smaken. 

Mede om deze reden is de Beer & Food Battle in het leven geroepen. Het geeft de betere chefs de kans om gasten hun beste foodpairing met bier te laten beleven.

Kameraod Brouwers 
Wij, Kameraod Brouwers, verbinden de beste ingrediënten, de tofste (horeca)locaties én de gezelligste bierliefhebbers. Oftewel: wij vormen kameraodschap en zoeken in samenwerking met de beste ingrediënten naar de beste foodpairing.

‘Vorig jaar behaalden we, samen met Graaf ter Horst, de tweede plaats op de Bronkhorster Beer and Food Battle tijdens BBB 2023. Wij geloven in de kracht van bier aan tafel en daarom organiseren we dit jaar samen met Euro Toques de Kameraod Beer and Food Battle 2024.’

De uitdaging: Beer & Food Battle 2024
Een uitdaging, dat is het zeker! Want tijdens de horecavakbeurs BBB in MECC Maastricht mogen wij van Kameraod Brouwers, in samenwerking met Euro-Toques, dit jaar de Beer & Food Battle organiseren op 07 oktober 2024 in de Battle area. Hier strijden zes keukenbrigades van Nederlandse restaurants om de eer door een voor-, hoofd- en nagerecht te pairen met een zelfgekozen bier of één van de bieren van Kameroad Brouwers. Tijdens de battle worden chefs uitgedaagd om de mooiste bier-spijscombinaties te presenteren aan de jury en publiek. Het doel van de battle is speciaalbier in combinatie met fine dining het podium te geven wat het verdient en daarmee Horeca Nederland laten zien dat bier aan tafel terrein wint binnen de gastronomie.

De uitdaging aan jou
Wij delen graag onze passie en zijn altijd op zoek naar de mooiste, meest uitdagende of gebalanceerde smaakcombinaties. Wij dagen je uit: ben jij de chef van een restaurant of biersommelier die onze jury omver weet te blazen met een mooie combinatie? Meld je dan aan voor deze Beer & Food Battle! Stuur hiervoor een mail naar: info@euro-toques.nl.

Wij kijken uit naar jouw aanmelding!
 Het mooiste bier beleef je samen!’
Kameraod Brouwers 

De nieuwste editie van STRRN Magazine is beschikbaar!


Reactie plaatsen