Nieuw trio voor het culinaire team van sterrenrestaurant Voltaire*
07 april 2022 

Nieuw trio voor het culinaire team van sterrenrestaurant Voltaire*

Nieuwe Maître-Sommelier, Sommelier en Souschef sluiten zich aan bij het culinaire team van sterrenrestaurant Voltaire* op Parc Broekhuizen. 

Eerder dit jaar nam Arturo Dalhuisen de leiding op zich van de keuken van restaurant Voltaire. Vanaf 1 april is zijn team versterkt met Maître-Sommelier Arnold Zwartkruis, Sommelier Nils Snitselaar en Souschef Ivanildo Kamperveen. 

Arnold Zwartkruis brengt veel ervaring mee naar Voltaire nadat hij eerder onder andere negen jaar werkzaam is geweest bij Inter Scaldes***, vijf jaar bij restaurant Aan de Zweth* en een jaar bij De Lindenhof**. Nils Snitselaar heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, zijn focus helemaal op schone en eerlijke wijnen gelegd. Nils werkte eerder bij Voltaire voordat hij de afgelopen 1½ jaar bij De Treeswijkhoeve** als sommelier heeft gewerkt. Ook verwelkomt Arturo in zijn keuken souschef Ivanildo Kamperveen. Ivanildo werkte eerder met Arturo bij The White Room* voordat hij naar restaurant Pure C** ging. De afgelopen jaren werkte Ivanildo eveneens bij Soenil Bahadoer in De Lindenhof**. 
‘Met deze drie toevoegingen aan de keuken en service brigade staat er een prachtig team in Voltaire met veel ervaring, vakmanschap en een ongelooflijke culinaire ambitie waarmee we vol enthousiasme de toekomst tegemoet zien’, aldus Anita Bos, directeur Culinair Landgoed Parc Broekhuizen.

Restaurant Voltaire is geopend voor de lunch van donderdag t/m zaterdag en voor diner van dinsdag t/m zaterdag. 

Over Culinair Landgoed Parc Broekhuizen 
Bij Parc Broekhuizen staan vanaf de opening in december 2016, culinair vakmanschap en gastvrijheid voorop. In het Hoofdhuis vindt u restaurant Voltaire met de open keuken en een prachtige uitzicht over de vijver. In december 2020 werd Bistro LOF geopend in de eeuwenoude boerderij van het landgoed. Er bevinden zich verder 5 salons en een Koetshuis waar tal van evenementen plaatsvinden w.o. vergaderingen, diners en bruiloften. De 22 luxe hotelkamers ademen een bijzondere sfeer van luxe en modern comfort. Dit alles in een omgeving waar de geschiedenis letterlijk tastbaar is en omarmd wordt door ruimte en natuur.

STRRN MagazineCheck onze abonnementen!

Reactie plaatsen