Sterrenrestaurant &moshik** sluit de deuren vanwege corona
07 mei 2020 

Sterrenrestaurant &moshik** sluit de deuren vanwege corona

‘De wereld is aangetast door het Corona-virus en daarom heeft &moshik besloten haar deuren permanent te sluiten. We hebben spijt van deze stap, maar de huidige realiteit dwingt ons daartoe’, zo luidt de korte verklaring van tweesterrenchef Moshik Roth en zijn team op de website.


‘Ik ben een slachtoffer van corona. Ik heb altijd gewerkt met de beste mensen en beste leveranciers, maar het ging niet meer’, zo laat de tweesterrenchef Moshik Roth weten aan De Telegraaf. ‘Maar ik kom terug. Ik hoop op termijn een nieuw restaurant te beginnen, maar ga nu rustig kijken hoe dat vorm gegeven kan worden. De hoofdinspecteur van Michelin heeft mij gebeld en alle collega-topchefs. Iedereen wenst me sterkte.’

 

 

 

 

 

De nieuwe STRRN is uit!

Bekijk hier de inhoud

Reactie plaatsen