War Child Ibiza Diner verplaatst naar Rotterdam
13 mei 2020 

War Child Ibiza Diner verplaatst naar Rotterdam

Op 16 juni a.s. zou op het mooie Ibiza voor de derde keer het exclusieve War Child Ibiza Dinner georganiseerd worden. Door de corona crisis is dit bijzondere evenement nu verplaatst naar Rotterdam.

Op zondag 8 november zullen de topchefs Soenil Bahadoer ( De Lindehof**) en Edwin Vinke (De Kromme Watergang**)  een prachtig diner verzorgen. Zij doen dit niet alleen, maar samen met niet minder dan Herman den Blijker.

War Child
In Herman’s eigen restaurant GOUD in Rotterdam gaan de topchefs voor een prachtige happening zorgen om samen impact voor War Child te maken en kinderen in oorlog te steunen. Zoals van een mediterrane lunch verwacht mag worden begint deze rond 14:00 uur. Het programma zal om 21:00 uur eindigen. Naast culinair genieten is er volop muzikale entertainment en een hele gave veiling. Alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child! De opzet blijft grotendeels hetzelfde als op Ibiza: exclusief, kleinschalig en natuurlijk topkwaliteit, maar ook informeel en deze keer met een vleugje Rotterdam.

Interesse in dit exclusieve evenement?
Voor meer informatie of zelf een tafel afnemen voor tien personen, stuur een e-mail naar: marleen.terhaarromeny@warchild.nl

Zie ook: War Child Ibiza Diner

Lees alles over de culinaire top van Nederland in STRRN Magazine!

Reactie plaatsen