The Best Chef Diner: vier chefs, zes Michelinsterren koken samen één menu.
26 augustus 2023 

The Best Chef Diner: vier chefs, zes Michelinsterren koken samen één menu.

Topchefs Dennis Huwaë, Michael van der Kroft, Nelson Tanate en Soenil Bahadoer koken samen tijdens het innovatieve The Best Chef Diner.

Op 17 en 18 september koken vier van Nederlands meest innovatieve chefs samen in dezelfde keuken. Dennis Huwaë van Daalder*, Michael van der Kroft van het Rotterdamse Très, Nelson Tanate van Librije*** uit Zwolle en Soenil Bahadoer van De Lindehof** in Nuenen zetten twee dagen hun signature gerechten op één exclusief menu.
Alle onderscheidende signaturen komen terug op tijdens de exclusieve diners. De Surinaams-Hindoestaanse invloeden van Soenil Bahadoer, de rebelse creativiteit met Molukse smaken van Dennis Huwaë, de extreme innovatie van Michael van der Kroft en de verfijning van het culinaire instituut De Librije die Nelson Tanate meebrengt.

Menu
Het AMS23 menu bestaat uit vier amuses en acht gangen. Elke chef kookt één amuse en twee signature gerechten. Voor twee dagen komen de Roos van Librije, Milk skin van Tres, de duif van Daalder en de rendang van De Lindehof uit dezelfde keuken.
Dennis Huwaë: ‘Koken met andere chefs is een van de leukste en meest inspirerende dingen die je kan doen in dit vak. En we hebben in Nederland alleen al zoveel inspirerende chefs. Door heel het land vind je restaurants waar ze te gekke dingen doen. Met deze diners kan ik drie van de allerbesten naar mijn keuken in Amsterdam halen. En zo meer mensen een kans geven om deze gerechten te ontdekken.’Reserveren
Bij de vier chefs tegelijk aan tafel zitten? Het kan op 17 en 18 september in restaurant Daalder. De lunch (zondag) en diners (zondag en maandag) zijn beide voor € 245 te reserveren via daalderamsterdam.nl. Een wijnpairing kan voor € 95 worden toegevoegd. Plekken zijn zeer beperkt.

Locatie
Restaurant Daalder
Postjesweg
11057 DT Amsterdam

The Best Chef Lunch & Diner
Zondag 17 September 12:30
Zondag 17 September 18:30
Maandag 18 September 12:30
Maandag 18 September 18:30

STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.

Check ons welkomstcadeau!

Reactie plaatsen