Restaurant Bougainville* opent winkel voor sauzen
27 januari 2021 

Restaurant Bougainville* opent winkel voor sauzen

Het team van Restaurant Bougainville* lanceert haar Bougainville Sauce Shop. 

Executive Chef Tim Golsteijn: ‘Vroeger, toen we nog open waren, kregen wij vaak het verzoek van onze gasten of we die heerlijke saus ook los verkochten. Toen was het antwoord nee, maar sinds vandaag is het antwoord ja!  Wij verkopen nu onze befaamde sauzen die voorheen in onze menu’s verwerkt zaten. Denk hierbij aan onder andere de all time favorite Thaise Rode Curry Saus, de bekende Saus Ham op basis van gerookte Achterham en Fenegriek en onze  Saus Miso gemaakt van Kalfsjus met miso enzovoort. De sauzen komen rechtstreeks uit de diepvries en kunnen bevroren drie maanden bewaard worden. 

Bougainville Sauce Shop 
De Bougainville Sauce Shop ondersteunt al uw thuisdiners met een selectie van onze mooiste sauzen. Een unieke mogelijkheid om de befaamde Bougainville sauzen in te slaan voor thuis, een Must Have voor elke gerespecteerde Thuis Chef. Geef uw diner vanaf nu een extra boost.

In de webshop vindt u ook onze Signature Beurre Noisette™ boter en DAMRakkers™, een broodje om dat laatste beetje saus mee op te vegen.

Ook is er aan een nagerecht gedacht. We bieden u de keuze uit 3 soorten vers ijs, perfect om uw thuisdiners lekker mee af te sluiten. 

Naar de webshop

 

 

Reactie plaatsen