Michelin Service Award 2021 voor Cindy Borger De Groene Lantaarn
29 maart 2021 

Michelin Service Award 2021 voor Cindy Borger De Groene Lantaarn

Michelin zet met de Service Award de voorkant van de restaurantwereld in de spotlight.

Tijdens de uitreiking van de Michelinsterren op maandag 29 maart is Cindy Borger van Restaurant De Groene Lantaarn ** uit Staphorst bekroond met de Michelin Service Award. Michelin zet met de Service Award de voorkant van de restaurantwereld in de spotlight. Deze prijs werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt aan Peter Bruins van Restaurant de Bokkedoorns** in Overveen en staat voor excellente gastvrijheid, passie en het enthousiasme om een unieke gastvrijheidsbeleving te bieden aan de gast.

Cindy is enorm verrast en ontzettend trots op de award, deze kwam totaal onverwacht! “We zaten met het team te kijken naar de livestream en ineens herkende ik de bomen in beeld en toen bleek Michelin hier voor de deur te staan, ik was compleet overweldigd”. Met deze mooie woorden kijken we uit naar de heropening en hopen snel weer onze gasten te kunnen verwennen!

Over De Groene Lantaarn
In 2009 nemen Jarno Eggen & Cindy Borger in 2009 De Groene Lantaarn in het Drentse Zuidwolde over. Een jaar later ontvangen hij zijn eerste ster en is het restaurant, gevestigd in een prachtige Saksische boerderij, de hoogste nieuwe binnenkomer op de ranglijst van de Lekker. In 2015 wordt De Groene Lantaarn bekroond met een tweede Michelinster en treedt Eggen toe tot het gilde van Meesterkoks waarmee een jongensdroom in vervulling gaat. In 2018 verhuist De Groene Lantaarn naar Staphorst om verder te bouwen aan hun droom.

Lees al het nieuws & achtergronden over deze sterrenregen in het komende STRRN Magazine

 

Reactie plaatsen