Sterrendiner in reuzenrad
08 oktober 2020 

Sterrendiner in reuzenrad

Joris Bijdendijk executive chef van RIJKS® restaurant van het Rijksmuseum gaat maaltijden serveren in het grootste reuzenrad van Nederland.

Op het terrein van de RAI in Amsterdam kan vanaf 13 oktober a.s. exclusief gedineerd worden in 27 verwarmde gondels die zijn omgebouwd tot privé restaurants. Het rad kan tot 50 meter hoogte komen wat direct een prachtig uitzicht over de stad geeft.

De gerechten komen uit de keukens van RIJKS* en Wils waar Joris de scepter slaat. Elke drie weken komt er een nieuw menu. Het reuzenrad is een initiatief van Smakenrad en blijft tot tot 3 januari 2021 staan. blijven staan. Ook overdag kun je in het rad terecht voor koffie of een uitgebreide lunch of een borrel. In het weekend wordt er ook een ontbijt en high tea verzorgd.

Uiteraard worden alle geldende richtlijnen van het RIVM in acht genomen. De verwarmde cabines zijn geschikt voor 5 personen uit één huishouden. Uiteraard is het ook mogelijk om met minder personen (uit hetzelfde huishouden) plaats te nemen in het rad.

Meer informatie of boeken 

Reactie plaatsen