Topchef Jonathan Zandbergen lanceert TheVipTable.nl
16 mei 2024 

Topchef Jonathan Zandbergen lanceert TheVipTable.nl

Sterrenchef en SVH Meesterkok Jonathan Zandbergen lanceert een nieuw cateringconcept met een duurzaam karakter.

TheVipTable is het vernieuwende cateringconcept waarbij Zandbergen met zijn sterrenteam unieke concepten aanbiedt met een bewuste keuze. Van Private diners in besloten sfeer tot Grand Gala’s, bedrijfscatering en jaarfeesten. De rode draad is het duurzame karakter.

Naast zijn passie voor koken en duurzaamheid is Zandbergen geïnteresseerd in andere creatieve disciplines zoals muziek, kunst, fotografie en film. Hij brengt alles samen binnen het nieuwe duurzame catering concept TheVipTable.

‘Ruim 24 jaar mag ik met mijn culinaire passie gasten blij maken. Ik heb ervaren dat juist de persoonlijke touch en het ontzien van de opdrachtgever bijdragen aan een onvergetelijk evenement. Nu krijg ik de kans om met een fantastisch team van specialisten creatieve concepten aan te bieden.

NIO House Amsterdam, opening 23 mei 2024
Met trots kondigt Zandbergen een unieke samenwerking aan met NIO. Naast ambassadeur van NIO Nederland, waarbij Jonathan rond zal rijden in een gloednieuwe NIO EL7, is hij ook de nieuwe culinaire partner van NIO House Amsterdam met zijn bedrijf The Vip Table. Binnenkort kun je een culinaire beleving ervaren tijdens Jonathans exclusieve evenementen in NIO House Amsterdam, met een schitterend uitzicht over de stad.
Jonathan Zandbergen ontwikkelt diverse concepten zoals CHEFFD.comCHEFFDAtelier.comCHEFSPUURWILD.com en THEVIPTABLE.nl


STRRN Magazine alles over de culinaire top van Nederland.

Reactie plaatsen