CHEFFD Atelier - nieuw concept van top chef Jonathan Zandbergen & Restaurant Merlet*
20 april 2023 

CHEFFD Atelier - nieuw concept van top chef Jonathan Zandbergen & Restaurant Merlet*

Jonathan Zandbergen van restaurant Merlet* in Schoorl opent volgende maand een uniek Japanse stijl chef's table-concept: CHEFFD Atelier. ‘Bij de chef's table komt ook video storytelling kijken.’

CHEFFD Atelier is een chef's table restaurant in Japanse stijl waar alles draait om de ultieme eetbeleving. Schoonheid in design en presentatie zorgen voor rust en focus om optimaal te kunnen genieten van de gerechten. Storytelling speelt een grote rol en wordt in dit nieuwe concept ondersteund door 4K-videoprojectie met unieke content. In de zaak bereiden chefs een tiengangenmenu, waarbij de kookstijl is geïnspireerd op de Japanse Kaiseki cuisine en de omakase-stijl.

10-gangen, 10 gasten
In de open keuken wordt een 10-gangen tasting menu bereid voor maximaal 10 couverts. De chef neemt zijn gasten mee op een gastronomische reis met alle achtergrondverhalen achter de gerechten. Iedere gang wordt begeleid door een verhaal over het gerecht en beeldmateriaal middels de nieuwste technieken in het atelier.

CHEFFD Atelier opent op zaterdag 6 mei 2023 de deuren voor gasten. Het concept is 4 dagen in de week open, van woensdag tot en met zaterdag.

STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.

Reactie plaatsen