Rond de Tafel: het nieuwe dineren op anderhalve meter afstand in de Gashouder Amsterdam.
De Gashouder op de Westergas in Amsterdam wordt van 1 juli tot en met 31 augustus omgetoverd tot het grootste anderhalvemeter restaurant van Nederland. Een concept waarbij verschillende topchefs hun keuken tijdelijk verplaatsen en elke avond 100 personen gastronomisch verwennen en verrassen met een exclusief 5 gangen menu vergezeld door wijnen van topniveau.
In samenwerking met Les Patrons Cuisiniers zijn de volgende topchefs geselecteerd:
- woensdag 1 tot en met zondag 12 juli:
Erik van Loo van restaurant Parkheuvel**, Rotterdam - woensdag 15 juli tot en met zondag 26 juli:
Richard van Oostenbrugge van restaurant 212*, Amsterdam
- woensdag 29 juli tot en met zondag 9 augustus:
Egon van Hoof van restaurant MOS*, Amsterdam. - woensdag 12 augustus tot en met zondag 16 augustus:
Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof**, Nuenen. - woensdag 19 augustus tot en met zondag 30 augustus:
Wilco Berends van restaurant de Nederlanden*, Vreeland.
1,5 meter afstand gegarandeer
Door de grootte van de iconische Gashouder kan de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden voor het maximaal aantal toegestane gasten. Er zal worden gewerkt met een vooraf gereserveerd tijdslot. Uiteraard zullen daarnaast alle voorgeschreven richtlijnen nageleefd worden. Overal is aan gedacht en het belooft een reeks onvergetelijke avonden te worden. Reserveringen voor lunch en diner zijn mogelijk vanaf zaterdag 13 juni.
Meer informatie of direct reserveren?
Ga naar: www.ronddetafel.amsterdam
Samenwerking: Les Patrons Cuisiniers, Famous Flavours, Westergas en Rond de Tafel.
Het nieuwe STRRN Magazine is uit!
Bekijk hier de inhoud