Harten Diner: Sterrenchefs in actie voor de Hartstichting
06 juli 2020 

Harten Diner: Sterrenchefs in actie voor de Hartstichting

6 topchefs met totaal 9 Michelinsterren komen in actie voor een culinaire avond op topniveau om geld in te zamelen voor de Nederlandse Hartstichting.

Michelin sterrenchefs Jonnie Boer***, Erik van Loo**, Edwin Vinke**, Marcel van der Kleijn*, Peter Gast* en Dennis Huwaë verzorgen samen een geweldige gastronomische box met een 5-gangen verrassingsdiner.

Harten Diner: een initiatief recht uit het hart, gewoon bij je thuis.
Het Harten Diner is een exclusieve en intieme avond, voor jou en je gezelschap.
Geniet van dit unieke sterrendiner op een bijzondere locatie; bij je thuis! De opbrengst van het diner komt ten goede aan de Hartstichting.
Het Harten Diner staat geheel in het teken van het hart. Op 17 of 18 juli geniet je met je gezelschap van een uniek, lekker en gezond diner. Het unieke menu is samengesteld door de chefs en wordt door middel van gemakkelijke instructies afgemaakt door niemand minder dan jijzelf. Er zijn loten verkrijgbaar en tijdens het diner maak je kans op mooie prijzen. 

Reserveren
De voorbereidingen voor dit unieke diner zijn in volle gang. Jonnie Boer, Erik van Loo, Edwin Vinke, Marcel van der Kleijn, Peter Gast en Dennis Huwaë komen samen in actie. Tijdens het Harten Diner wordt er geld opgehaald voor de Hartstichting, vanuit de gedachte: een gezond hart voor iedereen.

Je ontvangt thuis een uitgebreid pakket met het vijfgangendiner dat zoveel mogelijk bereid is. Kies zelf voor het uitbreiden van dit pakket met een bijpassend kaasplankje en/of wijnarrangement. Je zult thuis bij iedere gang nog een aantal kleine handelingen moeten verrichten. Op deze manier behouden we de kwaliteit, én bereid je samen met de chefs het heerlijke diner. Bij elke gang is er een duidelijke instructie van de chef waarin hij toelicht hoe de bereidingen tot dusver zijn gegaan en wat jij thuis nu nog kunt doen. Zo maak je op tijd het eten klaar en kun je daarna heerlijk aan tafel.

De Hartstichting
De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Je hart ben jij en wij zijn er voor je hart. Een gezond hart voor iedereen, want een gezond hart is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Hartonderzoek naar corona juist nu nodig
Het coronavirus kan hartpatiënten ernstig treffen. Ook bij gezonde mensen kan het hartschade veroorzaken. Daarom zijn wij recent het corona Hartonderzoek gestart en komen we in actie. We willen dat er snel betere oplossingen komen voor problemen van hartpatiënten door corona. Zodat iedereen van corona kan genezen, met zo min mogelijk schade aan het hart.

Bestellen
Het diner kan door heel Nederland worden bezorgd met uitzondering van de Waddeneilanden. Er is een gelimiteerd aantal boxen beschikbaar. Interesse? Wees er snel bij en bestel jouw diner bij https://hartendiner.voordehartstichting.nl


STRRN Magazine #5
‘Jammen in crisistijd’

Bekijk hier de inhoud.

Reactie plaatsen