Gastronomische tour door Nederland
10 juli 2020 

Gastronomische tour door Nederland

Nederland telt 22 Patrons Cuisiniers. Stuk voor stuk gepassioneerde topchefs met één missie: perfectie.

Die perfectie wordt bij zeven van hen niet alleen aan tafel nageleefd maar ervaart de gast ook tijdens het verblijf in het (boutique) hotel.

7 Patrons, 7 regio’s, 7 routes
De met zorg en aandacht ingerichte hotels van de patrons Jef Schuur (Bij Jef*), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Lars van Galen (’t Lansink*) , Erik de Mönnink (De Swarte Ruijter*), Wilco Berends (De Nederlanden*), Edwin Vinke (De Kromme Watergang**) en Eric Swaghoven (Valuas*) hebben elk een unieke ligging. Aan de Maas, een Nationaal Park, dichtbij zee, of op historische grond. Het is deze omgeving die de chefs inspireert en waar veel ingrediënten hun oorsprong vinden.

De Gastronomische Tour is een ‘once in a lifetime’ vakantie in eigen land voor de liefhebber van reizen, ontdekken, touren én gastronomisch genieten.

Gastronomische Tour
De zeven chefs hebben hun trots en roots vertaald naar een bijzondere  Gastronomische Tour. Deze tour laat de gasten kennismaken met hún regio; de oorsprong van de eigenzinnige visie op het culinaire. De gasten wacht een tour langs pittoresk pracht, doet natuurparken aan, ziet zee, bos en heides, visiteert culturele en historische hoogtepunten en bezoekt ambachtelijke producenten en leveranciers die de perfectie op het bord mede mogelijk maken. Nadien volgt een ontvangst met alle egards en een onvergetelijk verblijf.

 

Invulling van de Gastronomische Tour
De gasten bepalen zelf de duur en de invulling van de tour en geven simpelweg de voorkeuren door aan de servicepartner die de Gastronomische Tour uitstippelt en deze afstemt met de Patrons naar keuze.

Meer informatie: Les Patrons Cuisiniers

 

STRRN Magazine abonneren

 

 

Reactie plaatsen