Grootste chef’s table ter wereld in Amsterdam
25 januari 2023 

Grootste chef’s table ter wereld in Amsterdam

Aanstaande zondag organiseert de vriendenclub Les Patrons Cuisiniers hun eigen Chef's Table.

24 chef's tables, 288 gasten, 144 signatuurgerechten
In de Beurs van Berlage in Amsterdam serveren de 24 Patrons ieder afzonderlijk een zesgangenmenu met signatuurgerechten die ze live aan tafel bereiden. De chefs koken in een carrousel waardoor iedere tafel een uniek menu krijgt voorgeschoteld. In totaal 24 chef's tables, 288 gasten en 144 signatuurgerechten. 

Samen vormen deze chefs, goed voor 27 Michelinsterren, de grootste chef’s table ter wereld! Als gast beleeft u het vakmanschap en de warme vriendschap van deze topchefs als nooit tevoren. Bij verfijnde gerechten horen vanzelfsprekend mooie en verrassende bijpassende wijnen van onze topsommeliers.Over Les Patrons Cuisiniers
Op 14 oktober 1991 richtten Toine Hermsen, Henk Savelberg, John Halvemaan, Cees Helder, Constant Fonk, Maartje Boudeling, John Kern, Emmanuel Mertens en Paul Fagel Les Patrons Cuisiniers op. Deze negen founders, stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen, waren het er unaniem over eens dat het vakmanschap, de culinaire creativiteit en de kwaliteit van gastronomie in Nederland naar een hoger niveau gebracht konden worden. Mede dankzij hun niet aflatende inspanningen is Nederlandse gastronomie volwassen geworden. Ook vanuit het buitenland is de erkenning en belangstelling voor ‘Dutch Cuisine’ groter dan ooit. Het culinaire genootschap dat inmiddels al drie generaties Patrons bestrijkt, telt 24 leden die, hoewel ze elk hun unieke eigen stijl hebben, altijd innig verbonden zullen zijn in hun streven naar perfectie.Op de hoogte blijven van dit evenement? Volg Les Patrons Cuisiniers dan op Instagram. 


Uiteraard lees je alles over dit unieke evenement in de komende 'Joie de Vivre' editie van STRRN Magazine.


Uniek welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees!

Reactie plaatsen