Save the Date: Michelinsterren uitreiking 2023 op 24 april
07 februari 2023 

Save the Date: Michelinsterren uitreiking 2023 op 24 april

Michelin zal de 2023 selectie van de Michelingids Nederland bekendmaken op maandag 24 april 2023 in theater DeLaMar Amsterdam.

Alle chefs van restaurants die in Nederland zijn opgenomen in de Michelingids worden samen met diverse collega’s uit de horecasector verwacht op de uitreiking. De ceremonie zal net als voorgaande jaren georganiseerd worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Gwendal Poullennec, Internationaal directeur van de Michelingidsen: ‘We zijn zeer verheugd om naar jaarlijkse gewoonte alle professionals uit de sector bijeen te brengen om de Nederlandse gastronomie te vieren en om samen de selectie van 2023 te ontdekken. Een selectie die tot stand is gekomen dankzij het harde werk van onze enthousiaste inspecteurs, die steeds nauwgezet te werk gaan.’

Om iedereen de kans te geven het nieuws te ontdekken op hetzelfde moment als de genodigden, zal de ceremonie van de Michelingids Nederland live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van de Michelingids. 

De Michelingids Nederland 2023 zal enkel digitaal beschikbaar zijn. De wereldwijde restaurant- en hotelselecties van de Michelingids zijn gratis beschikbaar op de website en apps van de Michelingids. Downloaden kan hier: Android en iOS.

STRRN Magazine - alles over de culiniare top van Nederland.

Bekijk hier onze abonnementen

                                Ons welkomstcadeau!

Reactie plaatsen