Sergio Herman en Syrco Bakker openen tijdelijk takeaway restaurant
10 juni 2020 

Sergio Herman en Syrco Bakker openen tijdelijk takeaway restaurant

Afgelopen vrijdag openden topchefs Sergio Herman en Syrco Bakker een exclusieve pop-up takeaway restaurant. 

Nu de restaurants van Sergio Herman tijdelijk gesloten werden en ook FoodFest 2020, zijn jaarlijkse culinaire evenement in Cadzand, werd uitgesteld tot 2021, komt de Nederlandse kok nu met een tijdelijk takeaway restaurant.

Vrijdag opende Deli, het exclusieve pop-up takeaway restaurant op het Antwerpse Zuid. Hier zullen de gerechten van Pure C**, Blueness, AIRcafé, Frites Atelier, AIRrepublic* en een brede selectie aan lokale producten worden verkocht. Je kan er bijvoorbeeld ramen noodles, vissoep, miso, ‘indian butterchicken’ of een croque ‘air’ bestellen.

Lokale producten
“De afgelopen intense periode heeft ons geïnspireerd om op een nieuwe manier te ondernemen”, aldus Sergio Herman. “FoodFest brengt al sinds 2015 een combinatie van food, drinks, music en talks en dat is éxact waar we met Deli op focussen. Deli is eveneens onze manier om een platform aan lokale boeren, merken en ondernemers te geven, door een brede selectie producten aan te bieden. Lokale producenten kregen door de huidige situatie terecht de nodige belangstelling de voorbije periode.”

Deli werkt namelijk samen met #Boerentrots, en zet de pure producten en van de boeren in de kijker. Ook in de gerechten wordt gebruik gemaakt van lokale producten.

Het pop-up takeaway restaurant is open van woensdag tot en met zondag van 12 uur tot 22 uur. Reserveren is niet mogelijk: wie een gerechtje wil bemachtigen kan dat ter plekke bestellen.

Food Deli
Leopold De Waelplaats 10
2000 Antwerpen
Open: van 5 juni t/m 31 juli
Meer info: https://www.food-fest.eu/about

 


Het nieuwe STRRN Magazine is uit!
Bekijk hier de inhoud.

 

Reactie plaatsen