Jacob Jan Boerma opent driedaags pop-up restaurant in Loosdrecht
21 september 2021 

Jacob Jan Boerma opent driedaags pop-up restaurant in Loosdrecht

Van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september is Lakehouse Loosdrecht het domein van internationaal vermaarde sterrenchefs Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot.

In de aanloop naar de opening van hun Antwerpse restaurant Fine Fleur, openen zij aan de Loosdrechtse Plassen een driedaags pop-up restaurant.

Boerma start op 1 oktober in het nog te openen Leading Hotel of the World, Botanic Sanctuary in Antwerpen het prestigieuze restaurant Fine Fleur, een etablissement waar fijnproevers al ruime tijd naar uitkijken en wat ‘next level’ gerechten belooft aan toekomstige gasten. In de aanloop naar de opening van Fine Fleur kunnen geïnteresseerden gedurende het laatste weekend van september drie dagen in klein bestek alvast kennismaken met Fine Fleur, in Lakehouse Loosdrecht. Onder de noemer ‘9 Senses’ worden gasten meegenomen op een unieke en ongekende culinaire reis langs negen gangen, met bijpassende wijnen.

Pop-up versie van Fine Fleur

“Ik ben ontzettend blij dat we onze gasten uit mogen nodigen in de eenmalige Loosdrechtse pop-up-versie van Fine Fleur Antwerpen”, aldus Jacob Jan Boerma, die internationaal hoog aanzien geniet in de culinaire wereld en zijn kwaliteiten al decennia bewijst in de Champions League van het restaurantwezen. “De bijzondere ligging van het prachtige Lakehouse Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen heeft ons extra geïnspireerd tot het samenstellen van een heel bijzonder menu.”

Dat het bijzonder is dat de internationaal vermaarde sterrenchef Jacob Jan Boerma een pop-up restaurant in Loosdrecht opent, is het eufemisme van het jaar te noemen. Vanaf donderdag 16 september 20:00 uur is het mogelijk om te reserveren bij Lakehouse Loosdrecht. Gezien het unieke karakter van het pop-up restaurant, ligt het in de lijn der verwachting dat de beschikbare plekken snel weg zullen zijn.

De openingstijden van het pop-up restaurant:

Vrijdag 24 september [diner]              18:30 – 24:00 uur
Zaterdag 24 september [lunch]          12:30 – 16:00 uur
Zaterdag 24 september [diner]           18:30 – 24:00 uur
Zondag 26 september [lunch]            12:30 – 16:00 uur
Zondag 26 september [diner]             18:30 – 24:00 uur

Reserveren kan per e-mail via michel@lakehouseloosdrecht.com

Reactie plaatsen