Pop-up Sterrendiners met Cook Like a Chef
17 augustus 2021 

Pop-up Sterrendiners met Cook Like a Chef

In samenwerking met De Kookfabriek Amsterdam organiseert Cook Like a Chef op 18 en 19 september a.s. een bijzondere culinaire middag en avond.

In De Kookfabriek is op ruim 1200 m2 is een restaurant ingericht, waar een klein en exclusief gezelschap kan genieten van een vijfgangendiner met gerechten van Jonnie Boer, De Librije***,  Stefan van Sprang, Aan de Poel**, Erik van Loo, Parkheuvel** en Edwin Vinke, De Kromme Watergang**.

Zelf aan de slag
Dit is geen standaard avondje of middag uit, je moet echt zelf aan de slag! In de zaal is iedere tafel voorzien van een eigen kookeiland waar je zelf de gangen kunt bereiden. Net zoals bij de dinerboxen van Cook Like a Chef hebben de chefs in hun eigen restaurants het voorwerk al gedaan. De dinerboxen bevatten duidelijke instructies waarmee jij en je tafelgenoten de sterrengerechten zelf in elkaar zetten. Wij zorgen dat alles opgeruimd is voor de volgende gang en dat de ingrediënten en borden bij iedere gang worden klaargezet. Voor een bijpassend wijnarrangement wordt gezorgd.

   

Maatregelen rondom Covid-19: in De Kookfabriek wordt rekening gehouden met de hygiënische maatregelen en 1,5 meter-restricties. Qua ruimte kunnen er 64 gasten ontvangen worden met de 1,5 meter restrictie.

Locatie: De Kookfabriek Amsterdam, De Flinesstraat 2-4, 1114 AL, Amsterdam-Duivendrecht

Data:
– Zaterdagavond 18 September vanaf 19:00
– Zondagmiddag 19 September vanaf 13:00

Meer informatie & boeken

Reactie plaatsen