COOK LIKE A CHEF ORGANISEERT UNIEKE STERRENDINERS IN DE KOOKFABRIEK IN AMSTERDAM EN ROTTERDAM
29 april 2022 

COOK LIKE A CHEF ORGANISEERT UNIEKE STERRENDINERS IN DE KOOKFABRIEK IN AMSTERDAM EN ROTTERDAM

Een unieke samenwerking van Cook Like a Chef, War Child en de chefs van sterrenrestaurants De Librije***, Aan de Poel**, De Kromme Watergang**, De Lindehof**, De Groene Lantaarn** en Restaurant Parkheuvel**

Cook Like a Chef organiseert twee bijzondere Pop-up diners in de Kookfabriek in Amsterdam (op 14 mei) en Rotterdam (op 4 juni). Met eten op topniveau, swingende muziek van een jazztrio, een versiering met meer dan 1000 tulpen en een keuze uit spectaculaire bijpassende wijnen belooft het een fantastische avond te worden. Zo kan op deze avond bijvoorbeeld de 2012 Chateau Margaux, Premier Grand Cru Classé, Haut Medoc per fles, glas, (half) glas of proefglaasje besteld worden. Met een loterij voor War Child sluiten we de avond af.

Hoe ziet de avond eruit?
Tijdens het avondvullende programma geniet je met je gezelschap van de zesgangenmenu's met gerechten van De Librije, Aan de Poel, De Kromme Watergang, De Lindehof, De Groene Lantaarn én Restaurant Parkheuvel. Alle gerechten zijn in de restaurantkeukens voorbereid en worden ter plekke opgemaakt. Er is de keuze uit een vegetarisch en een vis/vleesmenu. Je kunt zelf aan de slag met de gerechten, of je laat je in de watten leggen door onze keukenbrigade. Een jazztrio (bas, saxofoon en piano) onder leiding van de veelzijdige pianiste Vera Marijt verzorgt de live muziek en de avond wordt afgesloten met een een loterij met culinaire prijzen waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. 

Een jazztrio (bas, saxofoon en piano) onder leiding van de veelzijdige pianiste Vera Marijt verzorgt de live muziek

Ga zelf aan de slag met de gerechten, of je laat je in de watten leggen door onze keukenbrigade.
Er zijn slechts 64 plaatsen per avond beschikbaar, dus wees er snel bij en reserveer voor dit bijzondere evenement

STRRN Magazine - alles over de culinaire top van Nederland 

Reactie plaatsen