Nieuw KLM World Business Class menu van Jonnie en Thérèse Boer
14 april 2022 

Nieuw KLM World Business Class menu van Jonnie en Thérèse Boer

KLM World Business Class-klanten kunnen op vluchten vanuit Amsterdam uitkijken naar een topmenu, samengesteld door de bekende Nederlandse sterrenchef Jonnie Boer en sommelier Thérèse Boer van restaurant De Librije***.

KLM is trots om weer gerechten te serveren die zijn ontworpen door Nederlands beste chef Jonnie Boer. De eerdere samenwerking met Jonnie en Thérèse Boer werd zeer gewaardeerd door KLM-klanten. KLM kijkt ernaar uit om Jonnie`s eigentijdse stijl en Thérèse`s expertise op het gebied van wijnen en gastvrijheid opnieuw aan te bieden. World Business Class-klanten krijgen elk kwartaal een nieuw menu bestaand uit voor- en hoofdgerechten van Jonnie\\`s signatuur. Tot juli 2022 kan men de volgende gerechten verwachten:

Voorgerechten
- Tartelette gevuld met romige appel-aardappel salade en groene asperges
- Proeverij van voorafjes; gegrilde courgette in tahincrème, salade van kikkererwten, knoflookfeta en notensalade

Keuze in hoofdgerechten
- Selectie van lokale delicatessen: een traditioneel vegetarisch stoofpotje met geroosterde paprika, compôte van gesmoorde ui en tomaten en een puree van aardappel
- Gebakken zalm met broccolini, gepofte tomaatjes en couscouso
- Kippendij in een jus van steranijs geserveerd met gestoofde groene kool en aardappelpuree Vanaf juli kunnen klanten zich verheugen op een nieuwe keuze in voor- en hoofdgerechten.

STRRN Magazine - alles over de culniaire top van Nederland

Duurzaamheid
Jonnie Boers gebruik van herkenbare, verse, lokale ingrediënten en gebalanceerd gebruik van dierlijke eiwitten en zorgvuldig gekozen lokale leveranciers benadrukken KLM’s duurzaamheidsdoelstellingen. Het nieuwe menu zal ook verschillende vegetarische opties bevatten.

Nieuwe wijnselectie
De gerechten van Jonnie Boer worden vergezeld van een scala aan exquise wijnen, waaronder Masi Tupungato - Passo Doble - 2019- Mendoz, Argentinië (tot 10 april), en Domaine de Grangeneuve L`Initiale H – 2020 – Rhône – Frankrijk.

Nieuw servies
In de tweede helft van 2022 start KLM ook met het introduceren van nieuw servies in haar World Business Class. Dit unieke servies is inclusief duurzaam dienblad en servies, ontworpen door Marcel Wanders. Het porselein is gemaakt van beenderporselein en het dienblad van polypropyleen: lichtgewicht, robuuster en recyclebaar materiaal, wat bijdraagt aan KLM’s duurzaamheidsdoelstellingen.

Check onze abonnementen hier


Reactie plaatsen