Kroketten, kaviaar en kunst: Olivijn* zet Croquetterie voort in nieuwe traiteurwinkel
17 mei 2021 

Kroketten, kaviaar en kunst: Olivijn* zet Croquetterie voort in nieuwe traiteurwinkel

Rasondernemer, sterrenchef en SVH Meesterkok Menno Post genoot van onverwachts landelijk succes met een krokettenmuur in zijn restaurant Olivijn*.

Dit succes gaat hij samen met echtgenote en foodart-fotograaf Saskia de Wal Post voortzetten als Croquetterie Traiteur Olivijn in de Gierstraat 14 in Haarlem. De exclusieve winkel verkoopt naast de handgemaakte Haarlemse Kroket ook speciaal geselecteerde wijnen, exclusieve delicatessen en ook culinaire cadeaus en foodart. Het ondernemersduo heeft geen haast en verwacht de eigenwijze winkel half juni te openen.

Het pand is klein genoeg om een prettige sfeer te creëren en groot genoeg om onze exclusieve producten uit te stallen. Naar eigen zeggen zal het een eigenwijze culinaire cadeauwinkel worden. Ze verkopen OLIVIJN’s fameuze Yuzu-dressing en Citrus-10 Gin maar ook ambachtelijke producten van andere Haarlemse makers zoals een worstenmaker, patissier en edelsmid. Saskia zal in de winkel gaan staan en Menno zal zich blijven focussen op het restaurant.

Alle ontwikkelingen zijn te volgen via Instagram @olivijncroquetterie

Lees ook het interview met dit unieke kunstkoppel ‘No Rules – De kunst van het maken van kunst’ in de nieuwste editie van STRRN Magazine. Inclusief exclusieve foto’s van Saskia de Wal.

Reactie plaatsen