SVH Wijnmeester Ronald Opten kiest voor Olivijn* in Haarlem
16 mei 2022 

SVH Wijnmeester Ronald Opten kiest voor Olivijn* in Haarlem

Per 1 juni a.s. start Ronald Opten in zijn nieuwe functie als Maitre Sommelier bij Olivijn. 

Ronald Opten is na 14 jaar trouwe dienst in het Amstel Hotel toe aan een nieuwe uitdaging. Hij heeft gekozen om restaurant Olivijn* samen met chef patron Menno Post het restaurant naar een nog hoger niveau te leiden. 

Opten kiest voor Post vanwege zijn verfijnde en eerlijke kookstijl en daarnaast heeft hij bewondering voor zijn creatieve ondernemerschap. Olivijn heeft vanaf 1 juni twee SVH Meesters in huis die uitkijken naar een mooie toekomst.

Ronald Opten is SVH Wijnmeester en heeft hiermee de hoogst haalbare graad in wijn behaald. Hij heeft ruime ervaring als Maitre Sommelier in voormalig restaurant La Rive* in het Amstel Hotel. Hij is zeer gedreven en gepassioneerd over wijn en het gastheerschap. Door zijn ruime ervaring weet hij als geen ander jong talent te kweken tot het hoogste niveau. 

Chef Menno Post opende in de zomer van 2018 de deuren van zijn eigen restaurant Olivijn en mocht na 5 maanden al z’n eerste Michelinster in ontvangst nemen. Olivijn heeft met positiviteit en creativiteit een succes gemaakt van de crisis met o.a. kroketten waaruit een zelfstandige traiteurwinkel is ontstaan.

Restaurant Fred rotterdamSTRRN Magazine - Alles over de culinaire top van Nederland

Reactie plaatsen