Uniek inkijkje in de wereld van topchef Fred Mustert
16 mei 2022 

Uniek inkijkje in de wereld van topchef Fred Mustert

Volgende week verschijnt de nieuwe editie van STRRN Magazine
Met in deze editie:

Coverstory 'PUUR FRED'
Fred Mustert, restaurant Fred**, Rotterdam

Column van de chef: diversiteit
Door Soenil Bahadoer, restaurant De Lindehof**

Als het noodlot toeslaat
De Treeswijkhoeve** is terug en sterker dan ooit

Signature dish
Juliën van Loo, restaurant Parkheuvel**

Lente in Twente
In gesprek met Lars van Galen, restaurant 't Lansink*

Puur bourgondisch in Fort Zuidwijkermeer
Mataîre Fromager René Koelman

Witte aspergekoppen en witte Alpentoppen
Op aspergebedevaart naar Zwitserland met René Brienen

Sterrenchef in eigen keuken

Kookbattle op de golfbaan

Michelin inspecteurs: niet te koop

Maak kennis met Euro-Toques Nederland

Puur genieten
Met SVH Meesterijsbereider Hans Kennis

Sagardi stookt het vuur lekker op
De pure Baskische keuken in Amsterdam

Op hout stoken in het Groene Hart
Het verhaal van The Chamberick

SVH Wijnmeester Roy Pelgrim
'Jonge sommeliers opleiden is de rode draad in mijn carrière. 

En verder:
Topchefs Bram Helleman, Erik de Mönnik en Marco van der Wijngaard delen prachtige recepten - Gluren bij de buren: Restaurant De Mijlpaal*, Tongeren, België - cartoon Spekko - Column door Sarah Puozzo -  Wijn en pure beleveling, Lucas Wiegman - het laatste nieuws en nog veel meer!  (72 pagina's).   

STRRN Magazine 'PUUR' verschijnt 25 mei a.s.

Restaurant Fred rotterdam

Reactie plaatsen