Nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca
19 april 2021 

Nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca** heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken.

Claudia en Jan Sobecki: “We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen presteren en onze gasten te verrassen en verwennen. Hij heeft internationale ervaring en een frisse, maar kundige blik op het vak. Daarom ziet ook het hele team, en in het bijzonder onze zwarte brigade, enorm uit naar zijn komst.”

Martijn Struijk heeft zijn opleiding genoten bij Peter Klosse aan de Academie voor Gastronomie. Daarna heeft hij ervaring opgedaan bij diverse high end restaurants in Nederland en België, waaronder Wolfslaar* Breda, The Jane** Antwerpen, ’t Zilte*** Antwerpen, De Lindehof** Nuenen en By Pascal Oosterhout.  

Martijn Struijk: “Wijn moet verrassen en raken. Wijn moet je beroeren. En ja, wijn komt het allerbeste tot zijn recht in een perfecte wijn-spijs pairing. Ik ga graag de uitdaging aan om verrassende wijnen te zoeken die perfect passen bij de stijl van Tribeca, om zo de gerechten nog meer tot hun recht te laten komen. Mijn signatuur zul je in de wijnkaart terugzien in de onbekendere, vernieuwende wijnen. Ik ben fan van Duitsland en Oostenrijk, van mooie bubbels, champagne of een goede crémant, maar één favoriet wijnland of wijnhuis kiezen, dat kan ik niet.”

“Wijn moet verrassen en raken. Wijn moet je beroeren.” – Martijn Struijk

“Ik ben al jaren groot fan van Tribeca, van de zaak en de verfijnde kookstijl van chef Sobecki, met enorm veel diepgang in de smaken. Ik ben dus enorm verheugd dat ik deel uit mag gaan maken van dit prachtige restaurant en kijk er naar uit om op het allerhoogste niveau te gaan samenwerken met een team vol passie en vakmanschap en zo de gasten de beste beleving mee te mogen geven.”

 

 

Reactie plaatsen