Topchefs te zien in nieuw RTL 4-programma 'Snackmasters'
13 april 2021 

Topchefs te zien in nieuw RTL 4-programma 'Snackmasters'

De Nederlandse topchefs Ron Blaauw, Hans van Wolde en Margo Reuten zijn te zien in het nieuwe RTL 4-programma ‘Snackmasters’.

In deze afvalrace nemen acht chefs het tegen elkaar op om een iconische snack zo goed mogelijk na te maken en wordt vanaf 27 april wekelijks wordt uitgezonden.
Vanuit hun eigen restaurantkeuken doen de chefs onder tijdsdruk een poging om zoete of hartige snacks zoals een sultana of hamka’s chips zo identiek mogelijk na te bootsen. De makers van de originele snacks bepalen wie doorgaat en wie er afvalt. Degene van wie de smaak van de snack het dichtst in de buurt van het origineel komt, gaat door naar de volgende ronde.

Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen. Martijn gaat langs bij de chefs in hun restaurants en Miljuschka neemt de kijker mee naar de fabriek waar de originele snacks worden geproduceerd. Naast de genoemde chef-koks doen ook Bobby Rust, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits mee.

Bron: RTL Boulevard

&nbsp

Reactie plaatsen