Nederlandse topkoks lanceren streamingdienst Cheflix
25 februari 2021 

Nederlandse topkoks lanceren streamingdienst Cheflix

Cheflix is de nieuwste streaming dienst waar je leert koken van bekende Nederlandse Michelinsterren chefs.

AANMELDEN

Nederlandse topchefs lanceren hun eigen Netflix: Cheflix. De nieuwste streaming dienst waar je leert koken van Michelinsterren chefs als Jacob Jan Boerma (voormalig De Leest***), Joris Bijdendijk (RIJKS*) en Ron Blaauw (Ron’s Gastrobar*).

Masterclasses geschikt voor iedere thuiskok
De Cheflix Masterclasses zijn geschikt voor iedere thuiskok. Er is geen kook ervaring nodig. Bij elke Masterclass kun je eenvoudig de receptuur downloaden waar nog eens op papier stap-voor-stap het bereiden van de gerechten wordt uitgelegd. Daarnaast zijn de Masterclasses op basis van ingrediënten die eenvoudig bij de lokale supermarkt of delicatesse winkel te verkrijgen zijn. Zo kan iedereen dus snel en eenvoudig aan de slag.

Michelinsterren chefs
Cheflix start met topchefs zoals Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Ron Blaauw**, Erik van Loo** en Joris Bijdendijk*; samen goed voor 10 Michelinsterren. Elke chef presenteert een complete kookworkshop, Masterclass genoemd, aan de hand van zijn eigen kookstijl. Zo presenteert Jacob Jan zijn Masterclass op basis van spannende combinaties tussen frisse tonen en zuren en presenteert Stefan van Sprang de innovatieve lichte keuken.

Elke maand nieuwe Masterclasses
Elke maand worden nieuwe Masterclasses toegevoegd. In februari volgen de Masterclasses van topchef Soenil Bahadoer (De Lindenhof**) en in maart is het de beurt aan Jonathan Zandbergen (Merlet*).

Kooktechnieken
Naast de Masterclasses waarin complete recepten stap voor stap handig worden uitgelegd presenteren de chef ook nog eens handige kooktechnieken. Denk hierbij aan het perfecte gepocheerde ei van Ron Blaauw of leer hoe je een tomaat kan pliceren (ontvellen) van Stefan van Sprang.

Lidmaatschap
Met een Cheflix lidmaatschap voor maar slechts € 2,99 p/m (jaarlijks gefactureerd) kun je 12 maanden onbeperkt alle masterclasses bekijken. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opzeggen. 

Over Cheflix
Cheflix (opgericht in 2021) is het nieuwste streaming platform met unieke Masterclasses van de beste Michelinsterren chefs. Met een jaarlidmaatschap kunnen leden onbeperkt alle Masterclasses volgen. Elke Masterclass bestaat uit ongeveer 10-15 videolessen, van elk gemiddeld 10 minuten. Op deze manier kan iedereen op z’n eigen manier in z’n eigen tempo leren. De video’s zijn van premium bioscoopkwaliteit en door de mooie close ups voelt het alsof je 1-op-1 bent met de chefs. Bij elke Masterclass kun je een werkboek downloaden zodat je aantekeningen kan maken. Stream alle Masterclasses via je smartphone, tablet, desktop of zelfs TV m.b.v. een Chromecast. Voor meer informatie: www.cheflix.nl

Reactie plaatsen