Topchef Ron Blaauw wint eerste seizoen van Snackmasters
09 juni 2021 

Topchef Ron Blaauw wint eerste seizoen van Snackmasters

Het zonder aanwijzingen namaken van iconische snacks zoals een Sultanakoekje, een grillburger, ham-kaas chips, de Mexicano,  spekjes en bonbons was de grote wekelijkse uitdaging voor de topchefs van ons land. 

In koppels werd er wekelijks gestreden om wie de originele snack het beste kon namaken. Andere topchefs als Bobby Rust, Jacob Jan Boerma, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits gingen deze uitdaging aan. Uiteindelijk was het Ron Blaauw die er met de winst van doorging.

In de finale van gisteren bleek hij beter een borrelnootje na te kunnen maken dan zijn naaste concurrent Dennis Huwaë.

Over Snackmasters
In het kookprogramma Snackmasters draait het om hartige en zoete snacks waarvan iedereen weet hoe ze smaken, maar niemand precies weet hoe ze worden gemaakt en met welke ingrediënten? De competitieve chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en het geheim van de snack te kraken. De chef waarvan zijn/haar snack het dichtst bij het origineel zit, gaat naar de volgende ronde. Wie doorgaat en wie afvalt wordt bepaald door de makers van de originele snack.

 

 

Reactie plaatsen