Beste chefs ter wereld komen naar 5e Chefs Revolution van Jonnie en Thérèse Boer.
15 juni 2021 

Beste chefs ter wereld komen naar 5e Chefs Revolution van Jonnie en Thérèse Boer.

Spectaculaire line-up ‘Chefs (R)Evolution’ 2021

Na vier succesvolle edities zal op zondag 12 en maandag 13 september 2021 de vijfde editie plaatsvinden. De jubileumeditie van het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival: ‘Chefs (R)Evolution’. Net als de voorgaande edities wordt het culinair festival in en rondom De Librije en theater De Spiegel te Zwolle georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer met hun team van De Librije in samenwerking met het team van Port Culinair met Thomas & Carola Ruhl. De top van internationale chefs maakt zijn opwachting tijdens dit culinaire festival.

Het gehele evenement is dit keer overal ter wereld beschikbaar. Het is namelijk mogelijk het evenement online bij te wonen. Dus ook wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar Zwolle te komen om de demonstraties live bij te wonen, kunt u zich nog laten inspireren door de chefs.

BOERENMARKT XL
Op de ‘BOERenmarkt XL’ ontdekken bezoekers de verschillende ambachtelijke boeren en (wijn)leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer. In samenwerking met Alliance Gastronomique & Dutch Cuisine verzorgen wij een diversiteit aan gerechten afkomstig uit alle hoeken van Nederland. Daarnaast kunt u hier door de wijnpartners een bijpassend glas laten inschenken. Het mooiste van allemaal is dat ieder restaurant haar eigen boer meebrengt. Zij laten het publiek op een laagdrempelige wijze kennismaken met de producten en ingrediënten die Nederland rijk is door mooie en eerlijke gerechten met bijpassende wijnen.

UNIEKE LINE-UP INTERNATIONALE KOOKDEMONSTRATIES
Geniet tijdens deze kookdemonstraties van een ongekend culinair spektakel, waarbij deze internationale chefs hun keuken en persoonlijke kwaliteiten gaan tonen. De presentatie is in handen van Hans Steenbergen, trendwatcher/ hoofdredacteur van Food Inspiration.

  • Jonnie & Thérèse Boer, De Librije ★★★ , Nederland. (No. 46/50 Best 2019).
  • Daniel Humm, Eleven Madison Park ★★★, USA. (‘Best of the Best’ 50 Best Accolades 2019).
  • Norbert Niederkofler, St. Hubertus ★★★, Italië. (No. 116/50 Best 2019).
  • Ivan & Sergey Berezutskiy, Twins Garden, Rusland.  (No. 19/50 Best 2019).
  • Lukas Mraz, Mraz und Sohn ★★, Austria.
  • Mateu Casañas, Oriol Castro & Eduard Xatruch Disfrutar ★★, Spanje. (No. 9/50 Best 2019).

TICKETS CHEFS (R)EVOLUTION

Tickets zijn te verkrijgen via https://tickets.chefsrevolution.nl en zijn vanaf begin juli beschikbaar. Neem nu alvast een kijkje op de website en laat uw e-mailadres achter, zodat u een notificatie krijgt wanneer de kaartverkoop live staat.

 

Reactie plaatsen