Presentatie Michelingids Nederland 2022
17 april 2022 

Presentatie Michelingids Nederland 2022

De Michelinsterren voor 2022 worden op maandag 30 mei om 10.30 uur uitgereikt in het DeLaMar Theater in Amsterdam. 

Eerder stond de datum vast op 28 maart. Deze is vanwege de coronacrisis uitgesteld naar een nader te bepalen datum, welke nu 30 mei blijkt te zijn.

"Hoewel de afgelopen maanden bijzonder uitdagend zijn geweest voor de restaurantsector, zijn de Nederlandse chefs blijven doorgaan met het aanbieden van gastronomische belevingen van een zeer hoog niveau, die bij onze inspecteurs goed in de smaak vielen. Wij willen dat deze toewijding, dit talent en dit streven naar uitmuntendheid centraal staan bij de bekendmaking van onze volgende selectie; een huldiging waarbij wij meer dan ooit de restauranthouders willen betrekken die de Nederlandse culinaire scene levendig houden.” aldus Gwendal Poullennec, Internationaal Directeur van de MICHELIN Gids.

Interview hoofdinspecteur Michelin in STRRN Magazine

De editie 2022 van de MICHELIN Gids Nederland uitsluitend online beschikbaar zijn, zodat fijnproevers over de meest recente en actuele aanbevelingen beschikken. De selectie kan zowel op de website guide.michelin.com/nl/nl geraadpleegd worden als op de nieuwe app van de MICHELIN Gids die gratis te downloaden is op iOs en Android.


Leverbaar vanaf 1 mei!

hans van woldeSTRRN Magazine - alles over de culinaire top van Nederland

Reactie plaatsen