Vanaf zaterdag is het zover: Chefs at the Parc 2023 gaat van start!
09 mei 2023 

Vanaf zaterdag is het zover: Chefs at the Parc 2023 gaat van start!

Ruim 30 internationale sterrenchefs met meer dan 60 Michelinsterren koken vier dagen lang de sterren van de hemel op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum.

Het is bijna zover. Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 mei 2023 organiseert Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de 2de editie van het ‘Internationale Gourmet Festival Chefs at the Parc’. Vier dagen lang zullen de meest vooraanstaande sterrenchefs uit de wereld hun kookkunsten delen met de gasten van dit unieke evenement. Bij elkaar zijn zij goed voor meer dan 60 Michelinsterren. Een voor Nederland uniek culinair top-evenement.

Topchefs van over de hele wereld
Het programma van Chefs at the Parc op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen kent vier bijzondere avonden waarin sterrenchefs met elkaar koken. Klinkende namen zullen verschillende gangen verzorgen die als een parelsnoer aaneen worden geregen tot overweldigende sterrenmenu’s. Maar liefst negen chefs met drie Michelinsterren zullen acte de présence geven. De eerste twee dagen met het openingsdiner en de ‘Talents op Europe Lunch’ zijn al uitverkocht. Voor ‘The best of Europe Diner’ op zondag 14 mei waar enkele chefs hun beste gerecht bereiden en het afsluitende ‘The Grand Finale Diner’ op dinsdag, zijn nog beperkt kaarten te verkrijgen. 

Ook voor ‘The Kitchen Party’ - waarbij de menukaart is samengesteld als een wandeling langs chefs op de verschillende locaties van Parc Broekhuizen - zijn nog kaarten beschikbaar. Tijdens de wandeling doen gasten natuurlijk ook in het monumentale landhuis aan; de thuisbasis van sterrenrestaurant Voltaire*.

Deelnemende chefs bij Chefs at the ParcWees er snel bij!
Op de website www.chefsattheparc.nl is meer informatie te vinden over het Internationale Gourmet Festival Chefs at the Parc en de verschillende culinaire avonden. Daar kunnen ook kaarten besteld worden. Gedurende alle dagen zijn ook de suites en hotelkamers van het Landgoed te reserveren. Geïnteresseerden kijken op www.parcbroekhuizen.nl voor een overzicht van de kamertypes en boekingen.

  STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.
STRRN Magazine

Reactie plaatsen