Vers van de pers: de nieuwste editie van STRRN Magazine is nu beschikbaar.
19 juni 2023 

Vers van de pers: de nieuwste editie van STRRN Magazine is nu beschikbaar.

Bijzondere en ontroerende verhalen achter de tattoos van de culinaire top van Nederland. 

In deze editie:
Coverstory Jermain de Rozario en Henk Schiffmacher
Tattoo-vrienden voor het leven.   
Wat gebeurde er?
Het opvallendste nieuws uit de culinaire top van Nederland.
Highlights Michelinsterrenuitreiking 2023
Een totaal overzicht.
In gesprek met Werner Loens
Hoofdinspecteur Michelin Nederland.
Column van de chef: Jarno Eggen
De Meester en de gezel.
Michelin-spektakel: Chefs At The Parc
Waanzinnige metamorfose van 't Nonnetje**
Robert-Jan Nijland over de metamorfose van zijn restaurant
Tattoos & stories
De bijzondere verhalen achter de tattoos van de culinaire top van Nederland. Met onder meer Edwin Vinke, familie Boer, Nelson Tanate, André Gerritsen, Servais Tielman, Ollie Schuiling, Thijs Meliefste, Tristan de Boer en vele anderen.
CHEFFD Atelier by Jonathan Zandbergen
De ultieme eetbeleving.
Rik en Tabitha Jansma na vertrek uit restaurant Basiliek
Door Ton de Zeeuw
Le Domaine de la Romanée-Conti
Door Gert Crum
Thérèse Boer en Astrid Joosten
Twee powervrouwen, één passie
The looks of wine
Door wijncolumnist Charlotte van Zummeren. 
Gluren bij de buren
Restaurant Horseele*, Gent.
Euro-Toques Nederland
Culinair genieten bij de beste restaurants van Nederland.
Bier-food pairing
Manuel Jansen, executive chef van Bronckhorster Brewing    Company.

En nog veel meer! (84 pagina's).

STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.

Neem nu een abonnement of bestel deze editie los

Reactie plaatsen