Groots culinair evenement:  ‘100Chefs by Gault&Millau’
24 juli 2023 

Groots culinair evenement: ‘100Chefs by Gault&Millau’

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023 organiseert Gault&Millau Nederland het grootste culinaire evenement van Nederland, ‘100Chefs by Gault&Millau’. Het evenement, dat plaatsvindt in het Miele Experience Center in Vianen, brengt 100 toonaangevende Nederlandse chefs samen en verwacht een publiek van 2.000 culinaire liefhebbers. Dit gastronomische evenement heeft als doel de diversiteit en kwaliteit van de Nederlandse culinaire scene te promoten.

In een unieke samenwerking met Gall & Gall zullen 25 internationale wijnhuizen hun assortiment presenteren. Gasten kunnen wijnen proeven uit landen als Frankrijk, Zuid-Afrika, Argentinië, Portugal en Italië;  tevens kunnen zij deelnemen aan diverse tastings en masterclasses van wijnmakers en chefs.

‘100Chefs by Gault&Millau' is meer dan alleen een evenement. We laten gasten kennis maken met restaurants, chefs en wijnmakers’, zegt Godfried van der Lugt, organisator van het evenement. ‘We zijn verheugd om dit platform te bieden aan zowel gevestigde namen als opkomend talent en we kijken ernaar uit om samen een onvergetelijke gastronomische ervaring te creëren.'

Het tweedaagse evenement is toegankelijk voor iedereen: van fijnproevers tot enthousiaste amateurkoks. Kaarten zijn nu verkrijgbaar en bieden toegang tot een ongeëvenaarde culinaire ervaring, inclusief de mogelijkheid om bij 50 chefs per dag of 100 chefs in het weekend gerechten te proeven en deel te nemen aan exclusieve tastings en masterclasses.

Bezoek de website www.100chefs.nl voor meer informatie en kaartverkoop over 100 Chefs by Gault&Millau.

STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.

Reactie plaatsen