Zesde Michelinster voor Sergio Herman.
12 januari 2021 

Zesde Michelinster voor Sergio Herman.

Het in juli vorig jaar geopende restaurant Le Pristine van Sergio Herman in Antwerpen behaald Michelinster.

Het is in totaal de zesde ster voor Sergio Herman. Hij kreeg al twee sterren voor zijn eveneens Antwerpse zaak The Jane die voor 2021 zijn sterren heeft behouden.
Daarnaast hebben zijn restaurants Pure C en AIRepublic in het Zeeuwse Cadzand-Bad respectievelijk twee en één Michelinsterren.

Le Pristine in de Michelingids van 2021:
Sergio Herman drukt met Le Pristine zijn stempel op het Antwerpse modekwartier. Op elk moment van de dag stapt u de relaxte cocktailbar binnen voor wat ongedwongen lekkers. Achteraan doet het restaurant denken aan een chique Amerikaanse brasserie. Het plafond is metershoog, de bediening is oldschool chic en het modieuze decor combineert het beste van design en retro.

In de open keuken – een eyecatcher! – werken twee poulains van chef Herman in alle sereniteit. Ze associëren Italiaanse romantiek en Zeeuwse ziltigheid met gevoel. Alles is mooi afgemeten, met aandacht voor frisse zuren en verrassende details. De cannelloni met sappige oosterscheldekreeft en een verfijnde saus met gele wijn is een absolute must. Zo puur, zo rijk! Ook dit nog: het opwindende à la carte aanbod kan volledig gedeeld worden. Antwerpen heeft er een topmodel bij!

Nederlandse gids
De sterren van de Michelin Gids Nederland worden op 29 maart 2021 bekendgemaakt, twee maanden later dan gebruikelijk vanwege de coronacrisis.

 

Nog enkele geschenkensets beschikbaar!

Reactie plaatsen