Opening Brass Boer Curaçao
31 oktober 2022 

Opening Brass Boer Curaçao

Na een aantal succesvolle proefdagen hebben Jonnie en Thérèse Boer de deuren van Brass Boer Curaçao op 20 oktober geopend.
Het restaurant, gevestigd op het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort, is de derde vestiging van de succesvolle Brass Boer formule. De andere twee restaurants zitten in Zwolle en op Bonaire.
Brass Boer Curaçao serveert een brede keuze aan gerechten met Caribische invloeden en enkele klassiekers van De Librije. 

Er wordt met aparte lunch- en dinerkaarten gewerkt. Voor de lunch worden snacks en lunchgerechten geserveerd van de speciale beachkaart; Brass Boer at de pier. Bij het diner kan de gast zelf het menu samenstellen zoals bij alle Brass Boer restaurants. Of men laat zich verrassen door het 5-gangen menu samengesteld door de chef. Bij Brass Boer Curaçao is het lunchen en dineren met prachtig uitzicht en elke dag een andere zonsondergang. Caribisch genieten in een ontspannen sfeer met het gastvrije team van Brass Boer.Uniek aan deze vestiging is dat er ook een mogelijkheid is om strandbedden en palapas te huren, zodat je kunt genieten van een dag aan het strand, inclusief de service van het restaurant. Jonnie en Thérèse: ‘wij zijn heel trots op deze derde exclusieve locatie van Brass Boer op Blue Bay Resort. Na de opening op Bonaire is het fantastisch dat Brass Boer nu ook op Curaçao zit. Lekker brassen aan de Caribische zee met goede wijnen en lekker eten in een ongedwongen gastvrijheid. Dat is wat wij onze gasten aanbieden’.

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort ligt ten noordwesten van Willemstad, in een prachtige baai met dito strand. De ideale plek om te duiken, snorkelen en golfen. ‘Met de komst van Brass Boer naar ons resort kunnen we nu ook voorzien in de wens voor fine-dining. Een mooie aanvulling op de horeca die er al is’, aldus Sepp Koster van Blue Bay Resort.

Brass Boer Curaçao is dagelijks geopend voor de lunch. Diner is van woensdag tot en met zondag. 


Alles over de culinaire top van Nederland:

 Koming van CadzandCheck ons welkomstgeschenk

Reactie plaatsen