Topchef Sergio Herman in gesprek met vijfsterrenhotel in Maastricht
17 mei 2023 

Topchef Sergio Herman in gesprek met vijfsterrenhotel in Maastricht

Sergio Herman Group is in gesprek met Oostwegel Collection over de mogelijke gastronomische invulling van de geplande uitbreiding van het Kruisherenhotel in Maastricht.
Met de aankoop van het monumentale pand naast het Kruisherenhotel in Maastricht presenteerde Oostwegel Collection in 2021 haar plannen om het Kruisherenhotel uit te breiden met circa 50 kamers, een multifunctionele zaal en een ‘hoogwaardig casual fine dining restaurant’. 

Sergio Herman Group en Oostwegel Collection hebben een intentieverklaring getekend om op zijn vroegst in 2025 er een restaurant te gaan exploiteren. Het was niet de bedoeling dat die nu al naar buiten zou komen. Omwonenden van het hotel hadden de vergunningsaanvraag voor de uitbreiding opgevraagd bij de gemeente, en daarin was verzuimd de naam van Sergio Herman weg te halen.

Verkennende fase
Zeker is nog niets, zodra er meer duidelijkheid is over de benodigde vergunningen gaan de betrokken partijen om tafel om de verdere invulling te bespreken. De verwachting is dat dat in het najaar gaat gebeuren.

STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.
Koming van CadzandNog geen abonnee? Check hier ons welkomstcadeau!

Reactie plaatsen