Sergio Herman stopt na 15 jaar met zijn restaurants in Cadzand
21 augustus 2023 

Sergio Herman stopt na 15 jaar met zijn restaurants in Cadzand

Sergio Herman heeft besloten de deuren te sluiten van zijn beide restaurants Pure C en AIRrepublic in Cadzand. De chef wil tijd vrijmaken voor zijn familie en nieuwe projecten in Azië.

De Zeeuwse topchef blijft ook betrokken bij zijn restaurants in Antwerpen: Le Pristine en Blueness. Beide zaken worden overgedragen aan Strandhotel en krijgen een andere naam.

‘Met de route die we samen hebben bewandeld, is er een droom tot realiteit gebracht en heeft het project Cadzand me gemaakt tot de man die ik vandaag geworden ben', schrijft Herman op de website van Pure C. Maar na vijftien jaar ondernemen in Cadzand is het mooi geweest.

De restaurants worden overgenomen door het Strandhotel, maar zullen verder gaan onder andere namen. ‘Deze zijn voor mij té veel verbonden met de persoonlijke herinneringen die ik aan de restaurants wil overhouden.’

De Zeeuwse topchef gaat zich meer richten op Azië waar hij twee restaurants gaat openen samen met de Hyatt Group en op een mondiale groei van zijn Frites Atelier 'De hotelgroep heeft mij het vertrouwen gegeven om in de wereldsteden Tokyo en Singapore te mogen excelleren. Behalve een handvol chefs en foodies kent niemand hier de naam Sergio Herman en dát is nu net de reden geweest om deze uitdaging aan te gaan.'

Gerelateerd::
Syrco Bakker vertrekt bij Pure C

STRRN Magazine - Alles over de culiniare top van Nederland.
Koming van Cadzand

Reactie plaatsen