Pascal Beeren (De Bokkedoorns**) en David Landman nemen Ocean Oasis Beach Club op Bonaire over.
06 oktober 2022 

Pascal Beeren (De Bokkedoorns**) en David Landman nemen Ocean Oasis Beach Club op Bonaire over.

De horecavrienden verwezenlijken hun droom op Bonaire. Pascal Beeren en David Landman kennen elkaar van de Hogere Hotelschool in Den Haag. Beiden hebben een echt horeca hart, als vrienden en kamergenoten spraken ze af ooit samen iets te gaan beginnen. Maar al te vaak veranderd dat ooit in een nooit, maar niet bij dit daadkrachtige koppel. Op 1 oktober hebben zij Ocean Oasis Beach Club op Bonaire overgenomen. Een droom die is uitgekomen.

Sporen verdiend
Zowel Pascal Beeren als David Landman hebben hun sporen inmiddels wel verdiend in de Nederlandse Horeca. Pascal, als eigenaar van tweesterren restaurant De Bokkedoorns en David als horecaondernemer in de Haagse binnenstad. Pascal is even duidelijk als eerlijk in het waarom van deze bijzondere stap: ‘De afgelopen twee jaar hebben erg veel energie gekost en we waren toe aan iets nieuws, een positieve energie. Het is een grote stap en die durf ik alleen te zetten met David. Toen deze kans voorbij kwam zijn we samen naar Bonaire gegaan en zagen het meteen voor ons. Op het moment dat David aangaf de dagelijkse leiding op Bonaire op zich te willen nemen viel alles op z’n plek. We hebben altijd die droom voor ogen gehad en hebben nu ook de ervaring, de slagkracht en het vertrouwen om die droom op een realistische manier uit te laten komen. Nu is de tijd.’

Voortbouwen op solide basis
Het duo hoeft niet een geheel nieuw concept te ontwikkelen. Met de overname van de drie jaar jonge club Ocean Oasis maken ze een vliegende start en zijn geenszins van plan alles om te gooien. David: ‘Ocean Oasis ligt op één van de mooiste stukjes van Bonaire, Punt Vierkant, het ontwikkelt zich daar enorm. Het heeft alles in zich om een nieuwe hotspot te worden als luxe vakantiebestemming zonder de toegankelijkheid te verliezen. Ik neem de Haagse gezelligheid mee en wij injecteren dat met de kwaliteiten van de keuken en het gastheerschap van sterrenniveau. We werken zoveel mogelijk met lokale mensen en producten, al voorzie ik wel dat we een erg gewilde bestemming gaan worden voor stagiaires. De basis staat als een huis en onze handen jeuken om deze parel aan zee tot volle wasdom te laten komen. Wij werden in ieder geval meteen verliefd op wat er al stond.’

Paradijs op aarde
De beach club heet niet voor niets Ocean Oasis. De ruim 9.000 m2 ligt pal aan de Azuurblauwe oceaan, straalt rust en ruimte uit en biedt toch plaats aan honderden gasten, verdeeld over het restaurant, loungestoelen, strandbedden en tweepersoons cabanas voor wat extra privacy. Van vroeg in de ochtend tot na middernacht staat het personeel voor je klaar om het vakantiegevoel compleet te maken, waarbij op vrijdagavond het feest compleet wordt gemaakt voor de jongere gasten. Bonaire wordt een steeds exclusiever eiland en de ontwikkeling van Ocean Oasis is daar een perfecte weerspiegeling van. Het is een stukje paradijs op aarde. Met de overname door Beeren en Landman, wordt een perfecte start gemaakt van het hoogseizoen op Bonaire dat van oktober tot en met maart loopt. Het belooft een warme winter te worden.

De nieuwste editie van STRRN Magazine is nu beschikbaar.

Koming van CadzandCheck hier onze abonnementen en welkomstcadeau!

Reactie plaatsen