ROBÈRT VAN BECKHOVEN LANCEERT ONLINE MASTERCLASSES VOOR THUISBAKKERS
24 november 2022 

ROBÈRT VAN BECKHOVEN LANCEERT ONLINE MASTERCLASSES VOOR THUISBAKKERS

Robèrt van Beckhoven breidt zijn online platform Meesterlijk van Robert uit met onder meer online masterclasses. 

Thuisbakkers kunnen vanaf 29 november een abonnement afsluiten. Zij ontvangen dan wekelijks nieuwe bakinspiratie in de vorm van masterclasses, recepten en baktips. Ook is er een uitgebreide bakvragenbibliotheek en kunnen zij vragen stellen aan Robèrt en zijn team. Beter leren bakken was nog nooit zo makkelijk! 

Wekelijkse masterclass 
Met Meesterlijk van Robèrt wil de Meester Patissier en Meester Boulanger thuisbakkers inspireren en (nog) beter leren bakken. Robèrt: ‘Dat deden we al met onze verzameling van zo’n 200 recepten, inspiratie-items en baktips. Het aanbieden van online masterclasses is voor mij en mijn team de volgende stap om thuisbakkers nog beter te kunnen begeleiden. Zo kan ik hen daadwerkelijk laten zíén hoe zij hun bakkunsten kunnen verbeteren. Ze kunnen natuurlijk ook nog steeds een cursus volgen bij onze B’academie in Oisterwijk, maar het online membership is een laagdrempelige optie om vanuit huis beter te leren bakken. Iedere week komt er een nieuwe masterclass online waarin ik mijn beste tips en trucs deel.’ Van brood tot chocolade, van decoreren tot toeren: de online masterclasses van Robèrt hebben iedere maand een ander thema. De maand december begint toepasselijk met het thema ‘feest’. Eerste hulp bij bakvragen 
Members van Meesterlijk van Robèrt krijgen onbeperkt en advertentievrij toegang tot alle content op www.meesterlijkvanrobert.nl. Elke week komen daar nieuwe items bij, waaronder één masterclass en minimaal twee nieuwe recepten. Ook krijgen members toegang tot de bakvragenbibliotheek met veelgestelde bakvragen. Daarnaast kunnen zij zelf bakvragen insturen voor Robèrt en zijn team van bakkers en redacteuren. En dat alles vanaf slechts €5 per maand, met de eerste twee maanden gratis.

Winactie 
Vanaf 29 november kunnen thuisbakkers het online membership afsluiten via www.meesterlijkvanrobert.nl. Om dit goed te vieren, verloot Robèrt vijf keer een luxe high tea voor twee personen mét rondleiding door zijn bakkerij. Wie vóór 5 december online member wordt, dingt automatisch mee naar deze prijs.

Gerelateerd: Meesterpatissier Rudolph van Veen: 'ik wil toegankelijk en dienstbaar zijn in alles wat ik doe en ben'


STRRN Magazine - alles over de culiniare top van Nederland
Koming van CadzandCheck hier ons welkomstcadeau


Mark biesheuvel
Door

Mark biesheuvel

op 20 May 2023

Hij is een oplichter. Wij bestelden een week geleden bloem. Nooit geleverd

Reactie plaatsen