Topchef Alain Alders naar The Duke Club
11 oktober 2022 

Topchef Alain Alders naar The Duke Club

The Duke Club verwelkomt SVH Meesterkok Alain Alders als de nieuwe F&B Manager. Alain is in het verleden actief geweest op het Santpoortse Landgoed Duin & Kruidberg als executive chef en F&B Manager. Vanaf heden gaat hij zijn creatieve inzichten gebruiken om zijn eigen inspirerende draai te geven aan de culinaire richting van The Duke Club.

Alain Alders was erbij vanaf het prille begin van Landgoed Duin & Kruidberg. Wat daar toen begon als een klassiek conferentieoord met 31 hotelkamers is nu, mede dankzij Alain uitgegroeid tot een luxe hotel en restaurant met internationale allure. Tevens was de Michelinster een van de verdiensten van Alain.

Diezelfde drive en visie brengt hij met zich mee naar The Duke Club. Zijn gastronomische concepten zullen de basis vormen voor de creativiteit en kwaliteit waarmee hij The Duke Club, samen met Bas Crooijmans & Ruud Kuster onze members zal verrassen. Hierbij draait het in zijn gerechten voornamelijk om het vinden van een mooie balans tussen klassieke en moderne smaken. Met een voorkeur voor regionale seizoensproducten.

Daarnaast wil Alain het culinaire aspect binnen The Duke Club op zoveel mogelijk manieren verder ontwikkelen en zelfs verlengen. Zijn frisse kijk op de keuken geeft onze members, maar ook onze gasten, het hele jaar door iets verrukkelijke om naar uit te kijken. Alain wil niet alleen achter de schermen een rol spelen, maar hij wil ook daarbuiten een onderdeel zijn van de unieke The Duke beleving. Uiteindelijk is het de diversiteit die de Meesterkok zo inspireert.

The Duke Club - Where golf and business meet
The Duke Club is een club van ondernemers, voor ondernemers. Het is een members only business club, waar enkel bedrijven zich bij kunnen aansluiten. The Duke is een omgeving waar zij met elkaar zaken kunnen doen, en waar ze hun zakelijke relaties mee naartoe kunnen nemen binnen een ongedwongen ambiance.
Tegen het decor van het schitterende clubhuis is er ruimte om zakelijke successen mogelijk te maken en persoonlijke mijlpalen te vieren. Het zijn de exclusieve ervaringen en evenementen die een membership bij The Duke Club uniek maken. De golfbaan van The Duke Club is prachtig gelegen in een historisch bos- en heidelandschap, met mooie doorkijkjes en bijzondere variaties. Open en omzoomde holes wisselen elkaar af, met een vijver die voor extra spelspanning zorgt. Naast variatie is ook privacy een speerpunt geweest bij het ontwerpen van de baan. Speelbaar voor de beginner, uitdagend voor de prestatieve topamateur.

Members hebben het voorrecht gebruik te maken van de accommodatie en de faciliteiten die The Duke Club biedt: The Duke Suites, moderne vergaderruimtes en boardrooms –inclusief een grote conferentiezaal- en culinaire inspanningen op topniveau. En natuurlijk de 18-holes Championship Course, waar u met één middag golfen meer te weten komt over uw zakelijke partner dan dat u binnen 10 jaren zult doen op de werkvloer.

Foto's @No-Point 

De nieuwste editie van STRRN Magazine is nu beschikbaar!

Koming van CadzandCheck hier onze aanbieding!

Reactie plaatsen