De bekende en excentrieke sterrenchef Hans van Wolde komt met een nieuw boek: Brut, dat ben je zelf.
In dit boek neemt Van Wolde de lezer mee naar de glooiende heuvels van het Zuid-Limburgse Mergelland, naar het thuis en de kern van zijn Brut172. Dit boek geeft een inkijk in het leven in een sterrenzaak, en waarom dat leven best wel zwaar, maar o, zo leuk is. Boordevol reële en oprechte verhalen die de lezer inzicht geven in alles wat Brut zo bijzonder maakt: leveranciers, ingrediënten, personen, verhalen en toekomstplannen, het komt hier allemaal samen.
foto's: Guy Houben
Een speciale rol is weggelegd voor de nieuwe generatie vakmensen. ,,Die staan voor kwaliteit, maar ook echt kunnen genieten. De nieuwe generatie, die keihard werkt, maar ook relaxed is en zichzelf onuitputtelijk kan verwennen. Een generatie om te bewonderen en te vertrouwen’’ aldus Van Wolde. ,,Ik heb dit boek gemaakt als geschenk voor hen. Als handvat voor het ‘nieuwe werken’.’’
Recepten
Die verhalen worden aangevuld met recepten uit de keuken van Van Wolde en Brut172. Recepten uit het verleden en van het heden. Recepten om thuis zelf te maken, herkenbaar voor de liefhebber en de hobbykok, want, Brut, dat ben je zelf.
Het boek is nu te bestellen en wordt vanaf 1 mei a.s. geleverd.