Sterrenrestaurant Tilia stopt
08 juni 2022 

Sterrenrestaurant Tilia stopt

Topchef Carlo Chantrel en Mariëlle Vink begonnen twee jaar geleden vol enthousiasme, plezier en bevlogenheid aan hun avontuur.

Michelin wist hen meteen te vinden en voegde opnieuw een ster toe aan de erelijst van Carlo. Gault & Millau waardeerde Tilia als new kid on the block in het linkerrijtje van de Nederlandse culinaire eredivisie.


Er was een markt voor een toegankelijker restaurant zonder in te boeten op kwaliteit. Terwijl Tilia in een korte tijd een flinke schare trouwe gasten opbouwde, hielden Mariëlle en Carlo in de maandenlange lockdowns die volgden de regie door personeelstrainingen, take away, digitale wine tastings en private dinners aan te bieden.

Trots op wat ze met hun team bereikt hebben en dankbaar voor alle fijne contacten met hun collega’s in de regio en van Alliance Gastronomique, leveranciers en bovenal hun vele gasten kijken Carlo en Mariëlle terug op een mooie en leerzame tijd.



Bekijk & bestel

Reactie plaatsen