Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en Culinair Columnist Sheila Struyk toegevoegd aan de jury van de unieke ‘Oliebollen Challenge’ voor Stichting Onky Donky.
17 december 2021 

Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en Culinair Columnist Sheila Struyk toegevoegd aan de jury van de unieke ‘Oliebollen Challenge’ voor Stichting Onky Donky.

Naast eerder bekendgemaakte juryleden Jan van Halst, ex-profvoetballer en Frank Visser, voorzitter van Les Patrons Cuisiniers zijn nu ook Robèrt van Beckhoven en Sheila Struyk toegevoegd aan de jury. Deze 4 koppige jury is echter nog niet compleet want aankomende maandag zal een wereldberoemde Mystery Guest jurylid bekend gemaakt worden.

Om deze maand aandacht te vragen voor kinderen die beperkt worden in het kind zijn, kwamen Chef-kok Sidney Schutte, Chef-kok Mark Minkman en Brouwhuis De Goede & De Stoute op het idee om online een Oliebollen Challenge tussen de Nederlandse Topchefs te ontketenen. De stichting bezorgt het hele jaar door kinderen die beperkt worden in het kind zijn een onvergetelijke dag in het Onky Donky huis gevestigd in Ouwehands Dierenpark. Zij beleven een dag waarop ze even hun zorgen opzij kunnen zetten en helemaal kind kunnen en mogen zijn. Juist nu zijn deze dagen extra hard nodig!

Welke Topchef bakt de meest culinaire oliebol van Nederland?
De jury zal de door alle topchefs gemaakte oliebollen proeven en aankomende woensdag 22 december tussen 15.00 en 17.00 uur een winnaar kiezen in het Onky Donky huis in Rhenen. Naast de eeuwige roem ontvangt de winnaar ook een wisselbokaal van kunstenares Jacky Zegers. En last but not least kan deze culinaire winnende oliebol vanaf 22 december in een pakket tezamen met 4 Vuurzee Champagne oliebollen besteld worden via www.oliebollenchallenge.nl. Deze kunnen op 31 december afgehaald worden bij de Vuurzee Bar in Amsterdam of het Onky Donky Huis in Rhenen. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel!

Deelnemers
Deelnemers aan de Oliebollen Challenge zijn onder andere topchefs: Dennis van den Beld (Het Roode Koper*), Lars van Galen (’t Lansink*), Steven Klein Nijenhuis (Herberg Onder de Linden*), Mike Cornelissen, (Rijnzicht*), Tom Lamers (Het Koetshuis*) Marleen en Jeroen Brouwer (De Loohoeve*), Jeroen Achtien (Sens**), Thomas van Santvoort (Flicka*), Thomas Voets (Benz at Kazerne) Djailany van de Laarschot (Nastrium) en Jan Smink (Smink). Iedere dag worden hier meer topchefs aan toegevoegd. Deze Topchefs zullen op woensdag 22 december aanwezig zijn om hun meest uitzinnige culinaire oliebol aan de jury te presenteren.

Lees ook: Topchefs dagen elkaar uit met oliebollenchallenge
Reactie plaatsen