Alles over de culinaire top van Nederland
STRRN Magazine 10 Jubileum editie
Verschijnt op 28 augustus a.s.
Naar onze abonnementen
In deze editie:
-
- Denker, durver en doorzetter
Hans van Wolde, Brut172**. - De comeback van een wonderboy
Pascal Jalhay. Het gonst al enige tijd in ’t Gooi: Pascal is back!
- Denker, durver en doorzetter
-
- ‘Maître Bokkedoorns’
Topsommelier Peter Bruins over vier decennia De Bokkedoorns ** - Jarenlange traditie in een nieuwe koksbuis
Topchef Carlo Chantrel (Tilia*) heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. - Oer-hollandse kunst in de Zwitserse Alpen
STRRN Magazine over de grens op bezoek bij Jeroen Achtien. - Kennis van ambachtelijk ijs
Meesterijsbereider Hans Kennis over de kneepjes van het vak.
- ‘Maître Bokkedoorns’
-
- Hoogtepunten uit voorgaande STRRN edities
Interviews met topchefs, reportages, bekende Nederlanders in de keuken, fotoreportages en recepten. - Column van de chef
Door Edwin Vinke, De Kromme Watergang** - Wine & Music
Met sommelier Lukas Wiegman – ‘Wineman’ - SVH Meesterchefs
Topsporters van de horeca
- Hoogtepunten uit voorgaande STRRN edities
En verder:
Column van Sarah Puozzo; nieuwe kookboeken, cartoon Spekko, het laatste nieuws en nog veel meer (72 pagina’s).
Met dank aan onze partners: