Vers van de pers: de nieuwste editie van STRRN Magazine
11 februari 2021 

Vers van de pers: de nieuwste editie van STRRN Magazine


Alles over de culinaire top van Nederland



´Liefde zet de wereld op zijn kop´

In deze editie:

Liefde op grote hoogte
 – interview met Onno Kokmeijer & Arjan Speelman, Ciel Bleu** Amsterdam.

Topchef Stefan van Sprang en Edsilia Rombley
 – samen bereiden zij een heerlijke ‘Love’ ravioli (inclusief recept).

In gesprek met Werner Loens, hoofdinspecteur Michelin
– Exclusief interview over toekomst, kansen en verwachtingen in 2021.

Jef Schuur en Nadine Mögling, Bij Jef*
– Hoe dit liefdeskoppel het allerbeste in elkaar naar boven haalt

Nieuwe Wegen, Alain Alders 
– Functioneringsgesprek werd exitgesprek

Aan het woord: Godfried van der Lugt
 – Managing director Gault&Millau Nederland

Les Patrons Cuisiniers
– Creativiteit, ondernemerschap en vriendschap

‘Lof in Leersum’
– General Manager Anita Bos over landgoed Parc Broekhuizen

Romantiek, wijn & muziek
  – Een perfecte date met sommelier Lukas Wiegman – ‘Wineman’

En verder topchefs Martin Kruithof  (De Lindenhof**) en Joris Peters (Aan de Zweth*) delen heerlijke recepten, een prachtige signature dish ‘Meesterwerk aan de Maas’ door SVH Meesterkok René Brienen (Brienen aan de Maas*) een mooie column van Sarah Puozzo, het laatste nieuws en veel meer (72 pagina’s).


Met dank aan onze partners:

                                  
     

 

 

 

 

Reactie plaatsen